• antikvariát

Nakládání, zavařování a používání všeho ovoce i zeleniny

Autor: Milada Benešová

304 s., 20 cm, potrhaný hřbet  ...

Číst více +
400 Kč Není skladem

304 s., 20 cm, potrhaný hřbet

 

Vlastnosti

Vazba: vazba měkká – lepená vazba
Rok vydání: 1932
Nákupní list: S322
Stav: opotřebovaná

Detaily

Autor: Milada Benešová
Vydavatel: V Praze : Zemědělské knihkupectví A. Neubert, 1932
  • antikvariát
Česká kuchyně
Česká kuchyně Olga Růžena Rozmarová
500 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Výrobky z medu
Výrobky z medu Vlasta Bayerová-Větvičková
500 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Kuchařka naší vesnice
Kuchařka naší vesnice Marie Hrubá, František Raboch a kol.
200 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Ryby : předpisy a rozpočty rybích pokrmů
Ryby : předpisy a rozpočty rybích pokrmů Marie Janků-Sandtnerová
350 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Teplá kuchyně
Teplá kuchyně Vilém Vrabec
50 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Velká kuchařka naší babičky
Velká kuchařka naší babičky Jana Horecká et al.
150 Kč
Není skladem
Zobrazit

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.