• antikvariát

Nakládání, zavařování a používání všeho ovoce i zeleniny

Autor: Milada Benešová

304 s., 20 cm, potrhaný hřbet  ...

Číst více +
400 Kč Není skladem

304 s., 20 cm, potrhaný hřbet

 

Vlastnosti

Vazba: vazba měkká – lepená vazba
Rok vydání: 1932
Nákupní list: S322
Stav: opotřebovaná

Detaily

Autor: Milada Benešová
Vydavatel: V Praze : Zemědělské knihkupectví A. Neubert, 1932
  • antikvariát
Slavná historie tabákového dýmu
Slavná historie tabákového dýmu Ervín Hrych ... et al.
400 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Krkonošská kuchařka
Krkonošská kuchařka Jiří Marhold
200 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Receptury studených pokrmů
Receptury studených pokrmů František Zvolský a kol.
300 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Ryby : předpisy a rozpočty rybích pokrmů
Ryby : předpisy a rozpočty rybích pokrmů Marie Janků-Sandtnerová
350 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Bylinková kuchařka
Bylinková kuchařka Judith Benn Hurleyová
100 Kč
Není skladem
Zobrazit

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.