• antikvariát

Receptury teplých pokrmů

Autor: Jaroslav Runštuk a kolektiv

584 s. ; 29 cm, chybí CD. Uvolněná vazba. Kniha téměř na 600 stranách...

Číst více +
170 Kč Není skladem

584 s. ; 29 cm, chybí CD. Uvolněná vazba. Kniha téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně. Obsahuje rovněž přehled legislativních a hygienických předpisů. Nově bylo doplněno o kapitolu "NOVÉ RECEPTURY", které odrážejí aktuální moderní trendy naší gastronomie. Dále je do publikace zařazena informace o ALERGENECH, seznam alergenů a další povinnosti podnikatelů, jak o nich informovat zákazníky. K problematice alergenů je uvedeno i sdělení UI SZPI.

Vlastnosti

Vazba: vazba tuhá – celopapírová
Rok vydání: 2004
Nákupní list: 1A 721
Stav: opotřebovaná

Detaily

ISBN: 80-902492-5-6 (váz.)
Autor: Jaroslav Runštuk a kolektiv
Vydavatel: Hradec Králové : R plus, 2004
  • antikvariát
Teplá kuchyně
Teplá kuchyně Vilém Vrabec
50 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Zdraví, které chutná 250 receptů bez cholesterolu
Zdraví, které chutná 250 receptů bez cholesterolu Roman Uhrin
80 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Jak se vaří v SSSR
Jak se vaří v SSSR
150 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Čokoláda: Velká encyklopedie
Čokoláda: Velká encyklopedie
100 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Stolečku, prostři se : Kniha kuchařských předpisů
Stolečku, prostři se : Kniha kuchařských předpisů Hana Košková
250 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Chuť a vůně koření
Chuť a vůně koření Jill Normanová
100 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Ryby : předpisy a rozpočty rybích pokrmů
Ryby : předpisy a rozpočty rybích pokrmů Marie Janků-Sandtnerová
300 Kč
Není skladem
Zobrazit

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.