• antikvariát

Receptury teplých pokrmů

Autor: Jaroslav Runštuk a kolektiv

584 s. ; 29 cm, chybí CD. Uvolněná vazba. Kniha téměř na 600 stranách...

Číst více +
170 Kč Není skladem

584 s. ; 29 cm, chybí CD. Uvolněná vazba. Kniha téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně. Obsahuje rovněž přehled legislativních a hygienických předpisů. Nově bylo doplněno o kapitolu "NOVÉ RECEPTURY", které odrážejí aktuální moderní trendy naší gastronomie. Dále je do publikace zařazena informace o ALERGENECH, seznam alergenů a další povinnosti podnikatelů, jak o nich informovat zákazníky. K problematice alergenů je uvedeno i sdělení UI SZPI.

Vlastnosti

Vazba: vazba tuhá – celopapírová
Rok vydání: 2004
Nákupní list: 1A 721
Stav: opotřebovaná

Detaily

ISBN: 80-902492-5-6 (váz.)
Autor: Jaroslav Runštuk a kolektiv
Vydavatel: Hradec Králové : R plus, 2004
  • antikvariát
Domácí uzenář
Domácí uzenář Jozef Ďurík
150 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Receptury studených pokrmů
Receptury studených pokrmů Jiří Krupička, František Zvolský a Miroslav Černý
700 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Vaříme zdravě, chutně a hospodárně
Vaříme zdravě, chutně a hospodárně kolektiv autorů
150 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Cukrářská technologie
Cukrářská technologie Alena Půlpánová
200 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Historie mlékárenství v Čechách, na Moravě a ve Slezsku. II. díl
Historie mlékárenství v Čechách, na Moravě a ve Slezsku. II. díl Ladislav Likler a kolektiv
210 Kč
Skladem 1 ks
  • antikvariát
Receptury teplých pokrmů
Receptury teplých pokrmů Jaroslav Runštuk a kolektiv
300 Kč
Není skladem
Zobrazit

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.