307, [4] s. : [8] s. barev. fot. příl. ; 8° Kromě osvědčených receptů ke kuchyňské úpravě běžných...
Číst více +307, [4] s. : [8] s. barev. fot. příl. ; 8° Kromě osvědčených receptů ke kuchyňské úpravě běžných druhů zvěřiny obsahuje kniha i návody k úpravě méně obvyklých druhů a nechybějí ani některé speciality myslivecké kuchyně. Recepty domácí jsou doplněny výběrem zahraničních a jsou připojeny i kapitoly o ošetření a správném skladování úlovku, předběžné přípravě zvěřiny, mysliveckém stolování apod.
Vazba: | vazba tuhá - celoplátěná s přebalem |
---|---|
Rok vydání: | 1968 |
Nákupní list: | K1220 |
Stav: | zachovalá |
Autor: | Marcela Mottlová |
---|---|
Vydavatel: | Praha : SZN, 1968 |