• antikvariát

Československá kuchyně

Autor: Ladislav Koreček, Antonín Nestával, František Syrový

Příručka našich předních odborníků obsahuje v šesti kapitol&aa...

Číst více +
100 Kč Není skladem

Příručka našich předních odborníků obsahuje v šesti kapitolách stručnou formou podané moderní recepty jídel (studená kuchyně, polévky, teplé předkrmy-mezichody, hlavní jídla, přílohy, moučníky), vycházející z tradice naší kuchyně, ale obměněné moderními metodami v technologických postupech podle zásad racionální výživy. Každá kapitola zahrnuje podrobný obsah, úvodní slovo a řadu rad a pokynů. 267 s., [32] s. obr. příl. : il. (některé barev.) ; 27 cm

Vlastnosti

Vazba: vazba tuhá - celoplátěná s přebalem
Rok vydání: 1968
Nákupní list: A321
Stav: zachovalá

Detaily

Autor: Ladislav Koreček, Antonín Nestával, František Syrový
Vydavatel: Praha : Merkur, 1968
  • antikvariát
Chuť a vůně koření
Chuť a vůně koření Jill Normanová
100 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Keltská lidová kuchyně
Keltská lidová kuchyně Joanne Asalová
200 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Čokoláda: Velká encyklopedie
Čokoláda: Velká encyklopedie
100 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Velká babiččina kuchařka
Velká babiččina kuchařka Jana Horecká ... et al.
150 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
O labužnictví : fyziologie chuti
O labužnictví : fyziologie chuti Anthelme Brillat-Savarin
150 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
1000 klasických receptů z celého světa
1000 klasických receptů z celého světa Jo-Anne Coxová a Elizabeth Towersová
100 Kč
Není skladem
Zobrazit

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.