Příručka našich předních odborníků obsahuje v šesti kapitol&aa...
Číst více +Příručka našich předních odborníků obsahuje v šesti kapitolách stručnou formou podané moderní recepty jídel (studená kuchyně, polévky, teplé předkrmy-mezichody, hlavní jídla, přílohy, moučníky), vycházející z tradice naší kuchyně, ale obměněné moderními metodami v technologických postupech podle zásad racionální výživy. Každá kapitola zahrnuje podrobný obsah, úvodní slovo a řadu rad a pokynů. 267 s., [32] s. obr. příl. : il. (některé barev.) ; 27 cm
| Vazba: | vazba tuhá - celoplátěná s přebalem |
|---|---|
| Rok vydání: | 1968 |
| Nákupní list: | A321 |
| Stav: | zachovalá |
| Autor: | Ladislav Koreček, Antonín Nestával, František Syrový |
|---|---|
| Vydavatel: | Praha : Merkur, 1968 |