• antikvariát

České švestky, jejich náležité zpracování a zužitkování v domácnosti i kuchyni : pokyny a návody pro naše hospodyňky, jak by nej

Autor: Amalie Bláhová

64 s., 19 cm, zadní strana obálky natržená    ...

Číst více +
350 Kč Není skladem

64 s., 19 cm, zadní strana obálky natržená

 

 

Vlastnosti

Vazba: vazba měkká – lepená vazba
Rok vydání: 1913
Nákupní list: S322
Stav: opotřebovaná

Detaily

Autor: Amalie Bláhová
Vydavatel: Praha : A. Neubert, 1913
  • antikvariát
Světová encyklopedie vín
Světová encyklopedie vín Tom Stevenson
150 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Chuť a vůně koření
Chuť a vůně koření Jill Normanová
100 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Veselé umění kuchařské
Veselé umění kuchařské Édouard de Pomiane
700 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Kupujeme a upravujeme maso
Kupujeme a upravujeme maso Rudolf Böhm, Maryna Klimentová
200 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Lidová strava na Valašsku
Lidová strava na Valašsku Jaroslav Štika
300 Kč
Není skladem
Zobrazit

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.