• antikvariát

České švestky, jejich náležité zpracování a zužitkování v domácnosti i kuchyni : pokyny a návody pro naše hospodyňky, jak by nej

Autor: Amalie Bláhová

64 s., 19 cm, zadní strana obálky natržená    ...

Číst více +
350 Kč Není skladem

64 s., 19 cm, zadní strana obálky natržená

 

 

Vlastnosti

Vazba: vazba měkká – lepená vazba
Rok vydání: 1913
Nákupní list: S322
Stav: opotřebovaná

Detaily

Autor: Amalie Bláhová
Vydavatel: Praha : A. Neubert, 1913
  • antikvariát
Teplá kuchyně
Teplá kuchyně Vilém Vrabec
50 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Krkonošská kuchařka
Krkonošská kuchařka Jiří Marhold
200 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Jablka a hrušky, jich zpracování a zužitkování v domácnosti
Jablka a hrušky, jich zpracování a zužitkování v domácnosti Milada Benešová, Mařka Kašparová
200 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Sýry: Velká encyklopedie
Sýry: Velká encyklopedie Christian Teubner
140 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Cukrářské výrobky : [katalog]
Cukrářské výrobky : [katalog]
450 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Nové recepty kuchařského umění
Nové recepty kuchařského umění Vilém Vrabec
300 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Kuchyně starého Pošumaví
Kuchyně starého Pošumaví Václav Malovický
150 Kč
Není skladem
Zobrazit

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.