• antikvariát

České švestky, jejich náležité zpracování a zužitkování v domácnosti i kuchyni : pokyny a návody pro naše hospodyňky, jak by nej

Autor: Amalie Bláhová

64 s., 19 cm, zadní strana obálky natržená    ...

Číst více +
350 Kč Není skladem

64 s., 19 cm, zadní strana obálky natržená

 

 

Vlastnosti

Vazba: vazba měkká – lepená vazba
Rok vydání: 1913
Nákupní list: S322
Stav: opotřebovaná

Detaily

Autor: Amalie Bláhová
Vydavatel: Praha : A. Neubert, 1913
  • antikvariát
Deník Dity P. : kuchařka
Deník Dity P. : kuchařka Dita Pecháčková
220 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Chuť a vůně koření
Chuť a vůně koření Jill Normanová
100 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Nová encyklopedie vín : Průvodce světem vína
Nová encyklopedie vín : Průvodce světem vína Tom Stevenson
200 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Moučníky a cukroví
Moučníky a cukroví Vilém Vrabec
450 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Stolečku, prostři se : Kniha kuchařských předpisů
Stolečku, prostři se : Kniha kuchařských předpisů Hana Košková
300 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Ryby : předpisy a rozpočty rybích pokrmů
Ryby : předpisy a rozpočty rybích pokrmů Marie Janků-Sandtnerová
300 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Bylinková kuchařka
Bylinková kuchařka Judith Benn Hurleyová
130 Kč
Není skladem
Zobrazit

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.