• antikvariát

České švestky, jejich náležité zpracování a zužitkování v domácnosti i kuchyni : pokyny a návody pro naše hospodyňky, jak by nej

Autor: Amalie Bláhová

64 s., 19 cm, zadní strana obálky natržená    ...

Číst více +
350 Kč Není skladem

64 s., 19 cm, zadní strana obálky natržená

 

 

Vlastnosti

Vazba: vazba měkká – lepená vazba
Rok vydání: 1913
Nákupní list: S322
Stav: opotřebovaná

Detaily

Autor: Amalie Bláhová
Vydavatel: Praha : A. Neubert, 1913
  • antikvariát
Keltská lidová kuchyně
Keltská lidová kuchyně Joanne Asalová
150 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Praktické a zdravé večeře Anuše Kejřové
Praktické a zdravé večeře Anuše Kejřové Anuše Kejřová, Vilém Em. Kejř
400 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Lahůdková kuchyně : Příprava studených pokrmů v domácnosti
Lahůdková kuchyně : Příprava studených pokrmů v domácnosti Marie Janků-Sandtnerová
300 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Česká kuchyně za dob nedostatku před sto lety
Česká kuchyně za dob nedostatku před sto lety Čeněk Zíbrt
1200 Kč
Skladem 1 ks
  • antikvariát
Receptury teplých pokrmů
Receptury teplých pokrmů František Syrový
250 Kč
Není skladem
Zobrazit

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.