• antikvariát

Z hotelu Ritz do kuchyně Vlasty Buriana, aneb, Vaří mistr kuchař Jaromír Trejbal

Autor: Jaromír Trejbal

223 s., [32] s. barev. obr. příl. : il. ; 30 cm, Trejbal, Jaromír (kuchař čes., *1905) - život a ...

Číst více +
450 Kč Není skladem

223 s., [32] s. barev. obr. příl. : il. ; 30 cm, Trejbal, Jaromír (kuchař čes., *1905) - život a povolání kuchařské

Vlastnosti

Vazba: vazba tuhá – celopapírová
Rok vydání: 1991
Nákupní list: 3G 1024
Stav: zachovalá
ID: 1211934

Detaily

ISBN: 80-900705-0-7 (váz.)
Autor: Jaromír Trejbal
Vydavatel: Praha : GT Club, 1991
  • antikvariát
Svět na pánvi, aneb, Cesta k šéfkuchařské čepici
Svět na pánvi, aneb, Cesta k šéfkuchařské čepici Roman Dolejš
80 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Velká babiččina kuchařka
Velká babiččina kuchařka Jana Horecká ... et al.
150 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Kuchyně starého Pošumaví
Kuchyně starého Pošumaví Václav Malovický
220 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Nová encyklopedie vín : Průvodce světem vína
Nová encyklopedie vín : Průvodce světem vína Tom Stevenson
200 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Česká kuchyně
Česká kuchyně Olga Růžena Rozmarová
500 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Rybí kuchyně
Rybí kuchyně Jiří Vaňha
500 Kč
Není skladem
Zobrazit

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.