• antikvariát

Kupujeme a upravujeme maso

Autor: Rudolf Böhm, Maryna Klimentová

232, [7] s. ; 20 cm Užitečná příručka souhrnně instruuje o z&aac...

Číst více +
200 Kč Není skladem
232, [7] s. ; 20 cm
Užitečná příručka souhrnně instruuje o základních druzích, řeznickém dělení a úpravě i domácím zpracování masa a vnitřností. Ukazuje postupnou přípravu na kuchyňském stole, konečnou fázi na ohni a v troubě a zveřejňuje bohatýpraktický receptář, za nímž následuje soupis vhodných příkrmů. Pozornosti tu neujdou ani způsoby uchovávání hotových pokrmů a rozličná jídla z konzerv. Autoři též aspoň zběžně upozorňují na nutnost rozvážného nákupu. Celkově může být knížka dobrým pomocníkem v domácnosti.



Vlastnosti

Vazba: vazba měkká – lepená vazba
Rok vydání: 1970
Nákupní list: C321
Stav: zachovalá

Detaily

Autor: Rudolf Böhm, Maryna Klimentová
Vydavatel: Praha : Merkur, 1970
  • antikvariát
365 : gastromapa Lukáše Hejlíka
365 : gastromapa Lukáše Hejlíka Lukáš Hejlík
180 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Receptury teplých pokrmů
Receptury teplých pokrmů František Syrový
250 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Kuchařka naší vesnice
Kuchařka naší vesnice Marie Hrubá, František Raboch a kol.
200 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Slavná historie tabákového dýmu
Slavná historie tabákového dýmu Ervín Hrych ... et al.
400 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Historie mlékárenství v Čechách a na Moravě
Historie mlékárenství v Čechách a na Moravě kolektiv autorů ; editor Dagmar Broncová
180 Kč
Skladem 1 ks

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.