• antikvariát

Kupujeme a upravujeme maso

Autor: Rudolf Böhm, Maryna Klimentová

232, [7] s. ; 20 cm Užitečná příručka souhrnně instruuje o z&aac...

Číst více +
200 Kč Není skladem
232, [7] s. ; 20 cm
Užitečná příručka souhrnně instruuje o základních druzích, řeznickém dělení a úpravě i domácím zpracování masa a vnitřností. Ukazuje postupnou přípravu na kuchyňském stole, konečnou fázi na ohni a v troubě a zveřejňuje bohatýpraktický receptář, za nímž následuje soupis vhodných příkrmů. Pozornosti tu neujdou ani způsoby uchovávání hotových pokrmů a rozličná jídla z konzerv. Autoři též aspoň zběžně upozorňují na nutnost rozvážného nákupu. Celkově může být knížka dobrým pomocníkem v domácnosti.



Vlastnosti

Vazba: vazba měkká – lepená vazba
Rok vydání: 1970
Nákupní list: C321
Stav: zachovalá

Detaily

Autor: Rudolf Böhm, Maryna Klimentová
Vydavatel: Praha : Merkur, 1970

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.