232, [7] s. ; 20 cm Užitečná příručka souhrnně instruuje o z&aac...
Číst více +232, [7] s. ; 20 cm |
Užitečná příručka souhrnně instruuje o základních druzích, řeznickém dělení a úpravě i domácím zpracování masa a vnitřností. Ukazuje postupnou přípravu na kuchyňském stole, konečnou fázi na ohni a v troubě a zveřejňuje bohatýpraktický receptář, za nímž následuje soupis vhodných příkrmů. Pozornosti tu neujdou ani způsoby uchovávání hotových pokrmů a rozličná jídla z konzerv. Autoři též aspoň zběžně upozorňují na nutnost rozvážného nákupu. Celkově může být knížka dobrým pomocníkem v domácnosti. |
Vazba: | vazba měkká – lepená vazba |
---|---|
Rok vydání: | 1970 |
Nákupní list: | C321 |
Stav: | zachovalá |
Autor: | Rudolf Böhm, Maryna Klimentová |
---|---|
Vydavatel: | Praha : Merkur, 1970 |