232, [7] s. ; 20 cm Užitečná příručka souhrnně instruuje o z&aac...
Číst více +| 232, [7] s. ; 20 cm |
| Užitečná příručka souhrnně instruuje o základních druzích, řeznickém dělení a úpravě i domácím zpracování masa a vnitřností. Ukazuje postupnou přípravu na kuchyňském stole, konečnou fázi na ohni a v troubě a zveřejňuje bohatýpraktický receptář, za nímž následuje soupis vhodných příkrmů. Pozornosti tu neujdou ani způsoby uchovávání hotových pokrmů a rozličná jídla z konzerv. Autoři též aspoň zběžně upozorňují na nutnost rozvážného nákupu. Celkově může být knížka dobrým pomocníkem v domácnosti. |
| Vazba: | vazba měkká – lepená vazba |
|---|---|
| Rok vydání: | 1970 |
| Nákupní list: | C321 |
| Stav: | zachovalá |
| Autor: | Rudolf Böhm, Maryna Klimentová |
|---|---|
| Vydavatel: | Praha : Merkur, 1970 |