• antikvariát

O labužnictví : fyziologie chuti

Autor: Anthelme Brillat-Savarin

z franc. přel. Rafaela Zachystalová ; předml. Charles Monselet ; lat. jaz. spoluprá...

Číst více +
150 Kč Není skladem

z franc. přel. Rafaela Zachystalová ; předml. Charles Monselet ; lat. jaz. spolupráce Eva Kuťáková ; vazba a graf. úprava Vladimír Vimr 347 s. ; 20 cm

Vlastnosti

Vazba: vazba tuhá – celopapírová
Rok vydání: 1994
Nákupní list: A521
Stav: zachovalá

Detaily

Autor: Anthelme Brillat-Savarin
Vydavatel: Praha : NLN, Nakladatelství Lidové noviny, 1994
  • antikvariát
Stolečku, prostři se : Kniha kuchařských předpisů
Stolečku, prostři se : Kniha kuchařských předpisů Hana Košková
300 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Velká kuchařka naší babičky
Velká kuchařka naší babičky Jana Horecká et al.
150 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Kuchařka naší vesnice
Kuchařka naší vesnice Marie Hrubá, František Raboch a kol.
200 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Sýry: Velká encyklopedie
Sýry: Velká encyklopedie Christian Teubner
140 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Česká kuchyně za dob nedostatku před sto lety
Česká kuchyně za dob nedostatku před sto lety Čeněk Zíbrt
1200 Kč
Skladem 1 ks
  • antikvariát
Deník Dity P. : kuchařka
Deník Dity P. : kuchařka Dita Pecháčková
220 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Česká strava lidová
Česká strava lidová Marie Úlehlová-Tilschová
500 Kč
Není skladem
Zobrazit

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.