• antikvariát

O labužnictví : fyziologie chuti

Autor: Anthelme Brillat-Savarin

z franc. přel. Rafaela Zachystalová ; předml. Charles Monselet ; lat. jaz. spoluprá...

Číst více +
150 Kč Není skladem

z franc. přel. Rafaela Zachystalová ; předml. Charles Monselet ; lat. jaz. spolupráce Eva Kuťáková ; vazba a graf. úprava Vladimír Vimr 347 s. ; 20 cm

Vlastnosti

Vazba: vazba tuhá – celopapírová
Rok vydání: 1994
Nákupní list: A521
Stav: zachovalá

Detaily

Autor: Anthelme Brillat-Savarin
Vydavatel: Praha : NLN, Nakladatelství Lidové noviny, 1994
  • antikvariát
Kuchařka naší vesnice
Kuchařka naší vesnice Sedláčková Hana
250 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Výroba nápojů z ovoce
Výroba nápojů z ovoce Jiří Uher a kol.
180 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Velká kuchařka naší babičky
Velká kuchařka naší babičky Jana Horecká et al.
170 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Maso a zvěřina : [bible šéfkuchaře
Maso a zvěřina : [bible šéfkuchaře Christian Teubner
100 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Slovácká kuchyně
Slovácká kuchyně J. Nováček, K. Třetina
120 Kč
Není skladem
Zobrazit

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.