• antikvariát

Kuchařství to jest Knížka o rozličných krmích, kterak se užitečně s chutí strojiti mají, jakožto zvěřina, ptáci, ryby a jiné mno

Autor: Bavor rodovský z Hustiřan

Kritické vydání kuchařské knihy alchymisty a astronoma rudolfínské doby z r. 1591 přináší nejen ř...

Číst více +
950 Kč Není skladem

193, [4] s. ; 21 cm, obálka zažloutlá, mírně potrhaná, Kritické vydání kuchařské knihy alchymisty a astronoma rudolfínské doby z r. 1591 přináší nejen řadu nezvyklých receptů na přípravu polévek, kyselic, jích, šalší, masa, ryb, drůbeže, kaší, smažených i jiných pokrmů, ale umožňuje nahlédnout i do zvyklostí renesanční kuchyně. Recepty jsou uspořádány podle dnešních zvyklostí do tematických oddílů, doplněny slovníčkem, vysvětlivkami a některé z nich jsou převedeny a upraveny pro dnešní kuchyni.

Vlastnosti

Vazba: vazba měkká – lepená vazba
Rok vydání: 1975
Nákupní list: 1G 925
Stav: opotřebovaná
ID: 1223970

Detaily

Autor: Bavor rodovský z Hustiřan
Vydavatel: Praha : Avicenum, 1975
  • antikvariát
Rok v naší kuchyni
Rok v naší kuchyni M. Úlehlová-Tilschová
300 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Encyklopedie piva
Encyklopedie piva Michael Jackson
200 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Maso a zvěřina : [bible šéfkuchaře
Maso a zvěřina : [bible šéfkuchaře Christian Teubner
100 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Československá kuchyně
Československá kuchyně Ladislav Koreček, Antonín Nestával, František Syrový
100 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Velká illustrovaná kuchařka
Velká illustrovaná kuchařka Milada Slavínová
1300 Kč
Není skladem
Zobrazit

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.