• antikvariát

Konservace ovoce a zeleniny : (ovocnicko-zelinářská technologie) : s dodatkem o silicích

Autor: Karel Kamenický

487 s. ; 8°...

Číst více +
200 Kč Není skladem

487 s. ; 8°

Vlastnosti

Vazba: vazba tuhá - poloplátěná
Rok vydání: 1941
Nákupní list: J822
Stav: zachovalá

Detaily

Autor: Karel Kamenický
Vydavatel: Praha : Zemědělské knihkupectví A. Neubert, 1941
  • antikvariát
Kuchyně starého Pošumaví
Kuchyně starého Pošumaví Václav Malovický
200 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Budějovický Budvar 1895-1995
Budějovický Budvar 1895-1995 Ivo Hajn
150 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Keltská lidová kuchyně
Keltská lidová kuchyně Joanne Asalová
170 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Rybí kuchyně
Rybí kuchyně Jiří Vaňha
300 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Krkonošská kuchařka
Krkonošská kuchařka Jiří Marhold
250 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Staročeská kuchařka Marie Úlehlová-Tilschová
300 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Výroba nápojů z ovoce
Výroba nápojů z ovoce Jiří Uher a kol.
180 Kč
Není skladem
Zobrazit

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.