• nové

Fermentované potraviny ke každému jídlu

Autor:

Lidé opět objevují výrobu, chuť a přínosy potravin s živými kulturami. Fermentované výrobky ...

Číst více +
448 Kč Skladem 1 ks

Lidé opět objevují výrobu, chuť a přínosy potravin s živými kulturami. Fermentované výrobky od jogurtu přes kysané zelí až po kombuchu si získaly na popularitě. A naprosto právem!
Najdete v nich nejen zdraví obecně prospěšná probiotika, ale také báječně chutnají. Nejspíš tušíte, že byste je jíst měli, ale možná tápete, jak je snadno zařadit do každodenního jídelníčku. Tato kuchařka váš problém vyřeší.

Detaily

EAN: 9788088428183
ISBN: 978-80-88428-18-3
Autor:
Vydavatel: Alpha book
  • nové
Fermentované potraviny ke každému jídlu
Fermentované potraviny ke každému jídlu
448 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Delikátně a zdravě bez lepku
Delikátně a zdravě bez lepku Dagmar Matějková
549 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Pečeme pro diabetiky
Pečeme pro diabetiky Matthias Riedl
199 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Paleo kuchařka pro zdravý mikrobiom
Paleo kuchařka pro zdravý mikrobiom
448 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Zkvašeno
Zkvašeno Zuzana Ouhrabková; Vladimír Sojka
598 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Recepty na posílení imunity
Recepty na posílení imunity Alena Doležalová
199 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Vsaďte na rostlinné bílkoviny
Vsaďte na rostlinné bílkoviny
448 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Kuchařka k vítězství nad cukrovkou
Kuchařka k vítězství nad cukrovkou Giancarlo Caldesi; Katie Caldesi; Jenny Phillipsová
498 Kč
Skladem 1 ks

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.