• nové

Fermentované potraviny ke každému jídlu

Autor:

Lidé opět objevují výrobu, chuť a přínosy potravin s živými kulturami. Fermentované výrobky ...

Číst více +
448 Kč Skladem 1 ks

Lidé opět objevují výrobu, chuť a přínosy potravin s živými kulturami. Fermentované výrobky od jogurtu přes kysané zelí až po kombuchu si získaly na popularitě. A naprosto právem!
Najdete v nich nejen zdraví obecně prospěšná probiotika, ale také báječně chutnají. Nejspíš tušíte, že byste je jíst měli, ale možná tápete, jak je snadno zařadit do každodenního jídelníčku. Tato kuchařka váš problém vyřeší.

Detaily

EAN: 9788088428183
ISBN: 978-80-88428-18-3
Autor:
Vydavatel: Alpha book
  • nové
Recepty se sníženým obsahem tuků, zejména cholesterolu
Recepty se sníženým obsahem tuků, zejména cholesterolu Alexandra Jirkovská, Vladimíra Havlová
249 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Pečeme pro diabetiky
Pečeme pro diabetiky Matthias Riedl
199 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Recepty na posílení imunity
Recepty na posílení imunity Alena Doležalová
199 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Fermentované potraviny ke každému jídlu
Fermentované potraviny ke každému jídlu
448 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Bezlepková dieta
Bezlepková dieta Pavel Kohout; Monika Vernerová
269 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Převratné kvašení
Převratné kvašení David Côté; Sébastien Bureau
129 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • nové
Kuchařka k vítězství nad cukrovkou
Kuchařka k vítězství nad cukrovkou Giancarlo Caldesi; Katie Caldesi; Jenny Phillipsová
498 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Výživná kniha o jídle
Výživná kniha o jídle Karolína Fourová
499 Kč
Skladem 2 ks

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.