\\r\\n Jste to, co jíte. Ale víte, co to skutečně je?\\r\\n\\r\\n V dnešním světě jsme totiž čast...
Číst více +\r\n Jste to, co jíte. Ale víte, co to skutečně je?
\r\n\r\n V dnešním světě jsme totiž často zahlceni potravinami, které jsou více produktem potravinářského průmyslu než skutečným jídlem. Co nás ale nutí je konzumovat, ačkoliv mnohdy víme, že vznikají spíše v chemických laboratořích než v kuchyních našich babiček?
\r\n\r\n Lékař, vědec a popularizátor v oblasti veřejného zdraví Chris Van Tulleken nám ve své knize odhaluje tajemství toho, proč po ultrazpracovaných potravinách všichni tolik toužíme, co přesně dělají s naším zdravím i psychikou a jak s touto závislostí úspěšně bojovat.
\r\n\r\n Jeho čtivý průvodce nás do hloubky provede rozsáhlými výzkumy a osobními zkušenostmi ohledně rizik a enormních dopadů spojených s častou konzumací ultrazpracované stravy a naučí nás, jak zakomponovat do svého života zdravější stravovací návyky a obnovit rovnováhu, kterou naše tělo tolik potřebuje.
\r\nVazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
---|---|
Rok vydání: | 2024 |
Překladatel: | Aleš Drobek |
EAN: | 9788075552167 |
---|---|
ISBN: | 978-80-7555-216-7 |
Autor: | Chris van Tulleken |
Vydavatel: | Jan Melvil publishing |