• nové

Provence Škola provensálské kuchyně

Autor: Marie-Pierre Moineová; Gui Gedda

Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyn...

Číst více +
499 Kč Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně. Kniha koncipovaná jako týdenní škola vaření nám umožní vychutnat si nádhernou autentickou chuť Středomoří. Autor se v tomto koutě světa narodil a vyrostl zde, je považován za guru provensálského stravování. Zavede nás na rybí trh, do tradičního pekařství, k výrobcům sýrů, dozvíme se od něj, jak místní získávají ze surovin nejlepší chutě a vůně, umožní nám prostě poznat provensálské jídlo z první ruky… Můžeme si vybrat z více než stovky receptů a ochutnat třeba tapenádu neboli kaparovou pastu, cuketové smaženky, jehněčí kýtu s bylinkami nebo jahodový coulis. Jak uvařit dobré a tradiční provensálské jídlo v pohodlí vlastní kuchyně.

Vlastnosti

Vazba: Pevná bez přebalu lesklá

Detaily

EAN: 9788027603343
ISBN: 978-80-276-0334-3
Autor: Marie-Pierre Moineová; Gui Gedda
Vydavatel: SLOVART
  • nové
Krok za krokom k štíhlej línii
Krok za krokom k štíhlej línii John Hastings
448 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Loupeživí rytíři
Loupeživí rytíři Zdeněk Fišera
349 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Domácí krabičková dieta 2
Domácí krabičková dieta 2 Alena Doležalová
250 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Musela jsem zemřít
Musela jsem zemřít Anita Moorjani
349 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Psychologie rodiny
Psychologie rodiny Tereza Kimplová; Leona Jochmannová; Jan Svoboda
399 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Les a zdraví
Les a zdraví Erich Václav
269 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • nové
Kódy podvědomí 2
Kódy podvědomí 2 Roman Fad
238 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Tvorba www stránek v HTML a CSS
Tvorba www stránek v HTML a CSS Marek Laurenčík
329 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.