• antikvariát

Technická kontrola sladařské a pivovarské výroby

Autor: Alois Lhotský

21 cm, 353 s., 51 obrázků, 14 tabulek, Obálka potrhaná, Řada potraviná...

Číst více +
700 Kč Není skladem

21 cm, 353 s., 51 obrázků, 14 tabulek, Obálka potrhaná, Řada potravinářské literatury, Technická příručka zaměřená na praktickou kontrolu výrobního procesu ve sladovně a v pivovaře. Po uvedení fysikálně kontrolního měření, systematicky informuje o kontrole surovin a pomocných hmot, posuzuje technologické správnosti dílčích operací výrobního procesu podle analytických nálezů, při biologické kontrole zabývá se zvláště vyšetřováním infekcí. Závěrečná kapitola je věnována organoleptickým, chemickým vlastnostem a trvanlivosti hotového piva. Vazbu navrhla Zdeňka Doležalová.

Vlastnosti

Vazba: vazba tuhá - celoplátěná s přebalem
Rok vydání: 1957
Nákupní list: P322
Stav: opotřebovaná

Detaily

Autor: Alois Lhotský
Vydavatel: Praha : SNTL, 1957
  • antikvariát
Kuchyně starého Pošumaví
Kuchyně starého Pošumaví Václav Malovický
150 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Rybí kuchyně
Rybí kuchyně Jiří Vaňha
500 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Nové recepty kuchařského umění
Nové recepty kuchařského umění Vilém Vrabec
300 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Teplá kuchyně
Teplá kuchyně Vilém Vrabec
50 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Chlast za hubičku
Chlast za hubičku Andy Hamilton
100 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Víno : praktická příručka
Víno : praktická příručka Stuart Walton
80 Kč
Skladem 1 ks

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.