21 cm, 353 s., 51 obrázků, 14 tabulek, Obálka potrhaná, Řada potraviná...
Číst více +21 cm, 353 s., 51 obrázků, 14 tabulek, Obálka potrhaná, Řada potravinářské literatury, Technická příručka zaměřená na praktickou kontrolu výrobního procesu ve sladovně a v pivovaře. Po uvedení fysikálně kontrolního měření, systematicky informuje o kontrole surovin a pomocných hmot, posuzuje technologické správnosti dílčích operací výrobního procesu podle analytických nálezů, při biologické kontrole zabývá se zvláště vyšetřováním infekcí. Závěrečná kapitola je věnována organoleptickým, chemickým vlastnostem a trvanlivosti hotového piva. Vazbu navrhla Zdeňka Doležalová.
| Vazba: | vazba tuhá - celoplátěná s přebalem |
|---|---|
| Rok vydání: | 1957 |
| Nákupní list: | P322 |
| Stav: | opotřebovaná |
| Autor: | Alois Lhotský |
|---|---|
| Vydavatel: | Praha : SNTL, 1957 |