• antikvariát

Česká kuchyně

Autor: Olga Růžena Rozmarová

357 s., 19 cm, str. 39 - 42 uvolněno z vazby, hnědé skvrnky,  poškozené...

Číst více +
500 Kč Není skladem

357 s., 19 cm, str. 39 - 42 uvolněno z vazby, hnědé skvrnky,  poškozené desky

Vlastnosti

Vazba: dobová nepůvodní vazba – starší převazba
Rok vydání: 1922
Nákupní list: 1B 922
Stav: poškozená

Detaily

Autor: Olga Růžena Rozmarová
Vydavatel: Královské Vinohrady : Rozmara, 1922
  • antikvariát
Jablka a hrušky, jich zpracování a zužitkování v domácnosti
Jablka a hrušky, jich zpracování a zužitkování v domácnosti Milada Benešová, Mařka Kašparová
200 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Receptury teplých pokrmů
Receptury teplých pokrmů František Syrový
250 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Veselé umění kuchařské
Veselé umění kuchařské Édouard de Pomiane
700 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Bylinková kuchařka
Bylinková kuchařka Judith Benn Hurleyová
130 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Veselé umění kuchařské
Veselé umění kuchařské Édouard de Pomiane
500 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Pražská rodinná kuchařka
Pražská rodinná kuchařka Věra Lamačová, Marie Paukertová, Hana Štorková
200 Kč
Není skladem
Zobrazit

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.