• antikvariát

Umění koštérské : organoleptická analysa : [určeno zaměstnancům závodů vinařských, podniků pohostinských a vináren] - podpis aut

Autor: Fr. R. Čebiš

116 s. : il. ; 21 cm Autor, výborný znalec vína, zabývá se již...

Číst více +
120 Kč Není skladem

116 s. : il. ; 21 cm Autor, výborný znalec vína, zabývá se již přes 35 let koštérským uměním. Své zkušenosti a znalosti v tom ohledu podává nyní v knížce, v níž podrobně rozebírá zkoušky vína zrakem, čichem a chutí, upozorňujenaspecifickévlastnostijednotlivých druhů vín, na hodnotu ovlivněnou stářím, nádobou i zátkou. Popis koštérské techniky doplňuje příklady hodnocení vína v různých zemích a připojuje slovníčky, jež vysvětlují odborné a technické výrazy,používané při ochutnávání vín. 

Vlastnosti

Vazba: vazba tuhá - celoplátěná s přebalem
Rok vydání: 1957
Nákupní list: A1220
Stav: zachovalá

Detaily

EAN: 0000000000000
Autor: Fr. R. Čebiš
Vydavatel: Praha : SNTL, 1957
  • antikvariát
Víno : praktická příručka
Víno : praktická příručka Stuart Walton
80 Kč
Skladem 1 ks
  • antikvariát
Ryby : předpisy a rozpočty rybích pokrmů
Ryby : předpisy a rozpočty rybích pokrmů Marie Janků-Sandtnerová
300 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Jak se vaří v SSSR
Jak se vaří v SSSR
100 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Česká kuchyně za dob nedostatku před sto lety
Česká kuchyně za dob nedostatku před sto lety Čeněk Zíbrt
1200 Kč
Skladem 1 ks
  • antikvariát
Lidová strava na Valašsku
Lidová strava na Valašsku Jaroslav Štika
250 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Pekařský učeň : umění dokonalého chleba
Pekařský učeň : umění dokonalého chleba Peter Reinhart
750 Kč
Není skladem
Zobrazit

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.