116 s. : il. ; 21 cm Autor, výborný znalec vína, zabývá se již...
Číst více +116 s. : il. ; 21 cm Autor, výborný znalec vína, zabývá se již přes 35 let koštérským uměním. Své zkušenosti a znalosti v tom ohledu podává nyní v knížce, v níž podrobně rozebírá zkoušky vína zrakem, čichem a chutí, upozorňujenaspecifickévlastnostijednotlivých druhů vín, na hodnotu ovlivněnou stářím, nádobou i zátkou. Popis koštérské techniky doplňuje příklady hodnocení vína v různých zemích a připojuje slovníčky, jež vysvětlují odborné a technické výrazy,používané při ochutnávání vín.
Vazba: | vazba tuhá - celoplátěná s přebalem |
---|---|
Rok vydání: | 1957 |
Nákupní list: | A1220 |
Stav: | zachovalá |
EAN: | 0000000000000 |
---|---|
Autor: | Fr. R. Čebiš |
Vydavatel: | Praha : SNTL, 1957 |