• antikvariát

Normy teplých jídel

Autor: Alois Houžvička

459 stran ; 30 cm, Při zpracování nového vydání bylo přihlédnuto ke všem změnám a úpravám platným...

Číst více +
800 Kč Skladem 1 ks

459 stran ; 30 cm, Při zpracování nového vydání bylo přihlédnuto ke všem změnám a úpravám platným od 1. dubna 1964. Kromě základních norem jsou uváděny i normy jídel z masových konzerv a normy hotových polévek. Všechny jsou doplněny popisem výrobního postupu.

Vlastnosti

Rok vydání: 1964
Nákupní list: 1R 1225
Vazba antik: vazba tuhá - celoplátěná s přebalem
Stav: zachovalá
ID: 1228197

Detaily

Autor: Alois Houžvička
Vydavatel: Praha : Vydavatelství obchodu, 1964
  • antikvariát
Myslivecká kuchařka
Myslivecká kuchařka Marcela Mottlová
100 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Velká houbařská kuchařka : 750 receptů
Velká houbařská kuchařka : 750 receptů Jaroslav Podroužek
150 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Ryby : předpisy a rozpočty rybích pokrmů
Ryby : předpisy a rozpočty rybích pokrmů Marie Janků-Sandtnerová
350 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Studená kuchyně
Studená kuchyně
150 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Receptury teplých pokrmů
Receptury teplých pokrmů Jaroslav Runštuk a kolektiv
300 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Slavná historie tabákového dýmu
Slavná historie tabákového dýmu Ervín Hrych ... et al.
350 Kč
Není skladem
Zobrazit

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.