• antikvariát

Kuchařský lexikon : výbor popisů známých i méně známých jídel

Autor: Josef Bittermann

Téměř 5000 receptur z naší i mezinárodní kuchyně, uvádě...

Číst více +
100 Kč Není skladem

Téměř 5000 receptur z naší i mezinárodní kuchyně, uváděných co nejstručnější formou, je určeno kuchařům našich restaurací ke zpestření a obohacení jídelních lístků i ostatním zájemcům o kuchařské umění. Vedle polévek, předkrmů, jídel z ryb a různých druhů masa jsou zde i rozmanité způsoby úpravy zeleniny, luštěnin, hub, vajec apod. až po přípravu salátů, příloh a doplňků, omáček a moučníků. 457 s. ; 21 cm, potrhaný přebal

Vlastnosti

Vazba: vazba tuhá - celoplátěná s přebalem
Rok vydání: 1968
Nákupní list: K1220
Stav: zachovalá

Detaily

Autor: Josef Bittermann
Vydavatel: V Praze : Vydavatelství obchodu, 1968
  • antikvariát
Krkonošská kuchařka
Krkonošská kuchařka Jiří Marhold
200 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Budějovický Budvar 1895-1995
Budějovický Budvar 1895-1995 Ivo Hajn
150 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
1000 klasických receptů z celého světa
1000 klasických receptů z celého světa Jo-Anne Coxová a Elizabeth Towersová
100 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Maso a zvěřina : [bible šéfkuchaře
Maso a zvěřina : [bible šéfkuchaře Christian Teubner
100 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Duch whisky : laskavé rozjímání o vodě života
Duch whisky : laskavé rozjímání o vodě života Richard Grindal
200 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Krkonošská kuchařka
Krkonošská kuchařka Jiří Marhold
250 Kč
Není skladem
Zobrazit

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.