• antikvariát

Kuchařský lexikon : výbor popisů známých i méně známých jídel

Autor: Josef Bittermann

Téměř 5000 receptur z naší i mezinárodní kuchyně, uvádě...

Číst více +
100 Kč Není skladem

Téměř 5000 receptur z naší i mezinárodní kuchyně, uváděných co nejstručnější formou, je určeno kuchařům našich restaurací ke zpestření a obohacení jídelních lístků i ostatním zájemcům o kuchařské umění. Vedle polévek, předkrmů, jídel z ryb a různých druhů masa jsou zde i rozmanité způsoby úpravy zeleniny, luštěnin, hub, vajec apod. až po přípravu salátů, příloh a doplňků, omáček a moučníků. 457 s. ; 21 cm, potrhaný přebal

Vlastnosti

Vazba: vazba tuhá - celoplátěná s přebalem
Rok vydání: 1968
Nákupní list: K1220
Stav: zachovalá

Detaily

Autor: Josef Bittermann
Vydavatel: V Praze : Vydavatelství obchodu, 1968

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.