Téměř 5000 receptur z naší i mezinárodní kuchyně, uvádě...
Číst více +Téměř 5000 receptur z naší i mezinárodní kuchyně, uváděných co nejstručnější formou, je určeno kuchařům našich restaurací ke zpestření a obohacení jídelních lístků i ostatním zájemcům o kuchařské umění. Vedle polévek, předkrmů, jídel z ryb a různých druhů masa jsou zde i rozmanité způsoby úpravy zeleniny, luštěnin, hub, vajec apod. až po přípravu salátů, příloh a doplňků, omáček a moučníků. 457 s. ; 21 cm, potrhaný přebal
Vazba: | vazba tuhá - celoplátěná s přebalem |
---|---|
Rok vydání: | 1968 |
Nákupní list: | K1220 |
Stav: | zachovalá |
Autor: | Josef Bittermann |
---|---|
Vydavatel: | V Praze : Vydavatelství obchodu, 1968 |