343 s. : il. (převážně barev.), portréty ; 25 cm Čekají vás lekce z hovězího, vepřového, kuřecího...
Číst více +343 s. : il. (převážně barev.), portréty ; 25 cm
Čekají vás lekce z hovězího, vepřového, kuřecího, telecího, skopového nebo zvěřiny. Autorka Jana Florentýna Zatloukalová vede společně s odborným poradcem, známým pražským řezníkem Františkem Kšánou, dialog na téma maso a postupně odhaluje vše, co jste nevěděli a co se vám bude při vaření jistě hodit. Jana Florentýna maso mele, peče, vaří, smaží, marinuje, griluje, dělá s ním zkrátka vše, co se s ním dělat dá - a naučí to i vás.
Rok vydání: | 2012 |
---|---|
Nákupní list: | U 525 |
Vazba antik: | vazba tuhá – celopapírová |
Stav: | zachovalá |
ID: | 1217554 |
EAN: | 9788087049532 |
---|---|
ISBN: | 978-80-87049-53-2 (váz.) |
Autor: | Jana Florentýna Zatloukalová |
Vydavatel: | Praha : Smart Press, 2012 |