• nové

Receptury teplých pokrmů

Autor: Jaroslav Runštuk

\\r\\n Aktuální 9. přepracované vydání souboru Receptury teplých pokrmů Jaroslav Runštuk a kol., ...

Číst více +
665 Kč Skladem u dodavatele - dodání 4 dny

\r\n Aktuální 9. přepracované vydání souboru Receptury teplých pokrmů Jaroslav Runštuk a kol., které téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně.

\r\n

\r\n Obsahuje rovněž přehled aktualizovaných legislativních a hygienických předpisů, ale také kapitolu \"NOVÉ RECEPTURY\", která odráží nejen moderní trendy naší gastronomie, ale je i okénkem do historie české gastronomie. Kapitola „NOVÉ RECEPTURY“ byla aktuálně doplněna o další receptury, z nichž některé mají své tradiční zastoupení v noblesní prvorepublikové gastronomii. Mezi tyto receptury patří například příprava pokrmů ze šneků, jež mají v české gastronomii právem své místo.

\r\n

\r\n Dále je do publikace zařazena informace o ALERGENECH, seznam alergenů a další povinnosti podnikatelů, jak o nich informovat zákazníky. K problematice alergenů je uvedeno i sdělení UI SZPI. Dále jsou uváděny i výtěžnosti u vybraných surovin při přípravě pokrmů s pomocí moderních technologických zařízení - konvektomatů.

\r\n

\r\n Vlastník publikace má možnost na webových stránkách www.receptury.com získat další bohaté informace, které slouží pro lepší orientaci především vedoucím provozním zaměstnancům, studentům a žákům odborných škol. Při tvorbě jídelních lístků je možné například využít překlady do pěti světových jazyků v angličtině, němčině, polštině, ruštině a nově jsou tyto překlady doplněny i o ukrajinštinu. Překlady mají možnost exportu vybrané mutace do „txt“ formátu. Vyhledávání je prováděno podle kategorie pokrmů. Pro lepší orientaci obsahují exportované překlady i číslo receptury. Na zmíněných webových stránkách je mimo jiné i rubrika, která zahrnuje dělení vepřového, hovězího, telecího, ale také jehněčího masa, drůbeže a králíka domácího. Své zájemce jistě nalezne i rubrika \"Receptury v moderní úpravě\", která obsahuje již téměř sto fotografií pokrmů, které Vám mohou být inspirací.

\r\n

\r\n Věříme, že publikace „Receptury teplých pokrmů“ i webové stránky, budou Vaším pomocníkem a přispějí k hlavní prioritě, kterou je spokojenost strávníka.

\r\n

Vlastnosti

Vazba: Pevná bez přebalu lesklá

Detaily

EAN: 9788090838611
ISBN: 978-80-908386-1-1
Autor: Jaroslav Runštuk
Vydavatel: R PLUS
  • nové
Condensation in Tube Heat Exchanger
Condensation in Tube Heat Exchanger Jiří Hirš; Milan Kubín; Belo Füri
676 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
COVID-19
COVID-19 Aleš Chrdle; Marek Štefan; Pavel Dlouhý
595 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Identifikační genetika v právní praxi
Identifikační genetika v právní praxi Jiří Kožina
249 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Nová škola v meziválečném Československu ve Zlíně
Nová škola v meziválečném Československu ve Zlíně Dana Kasperová; Tomáš Kasper
425 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Myths and Traditions of Central European University Culture
Myths and Traditions of Central European University Culture Lukáš Fasora; Jiří Hanuš
409 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Verejné zdravotníctvo
Verejné zdravotníctvo Cyril Klement
991 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Vlastivěda 5 Člověk a jeho svět Pracovní sešit
Vlastivěda 5 Člověk a jeho svět Pracovní sešit Petr Chalupa; Milada Čechurová
95 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Přírodopis 9 nová generace 2v1
Přírodopis 9 nová generace 2v1
99 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.