• nové

Gastronomie

Autor: Miroslav Fišera

\\r\\n Obsah této knihy je zaměřen na vývoj, základy a současné trendy v gastronomii. Vhodným způ...

Číst více +
440 Kč Skladem u dodavatele - dodání 4 dny

\r\n Obsah této knihy je zaměřen na vývoj, základy a současné trendy v gastronomii. Vhodným způsobem jsou uvedeny vybrané potravinářské komodity, popsány stravovací návyky mladistvých, bezpečnost potravin v gastronomii, způsoby dopravy související s gastronomií, hotelnictvím a cestovním ruchem a nakonec využití statistických metod v gastronomii.

\r\n

\r\n Kniha obsahuje kapitolu 10 Bezpečnosť potravín v gastronómii od slovenského autora Jozefa Goliana a tato kapitola je uvedena ve slovenském jazyce.

\r\n

Vlastnosti

Vazba: Pevná bez přebalu lesklá

Detaily

EAN: 9788086380780
ISBN: 978-80-86380-78-0
Autor: Miroslav Fišera
Vydavatel: 2THETA
  • nové
Vnitřní energie 7 čaker s mapami energetických meridiánů
Vnitřní energie 7 čaker s mapami energetických meridiánů Ulrike Raiserová
259 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Hraj si a maluj 2.
Hraj si a maluj 2. Hana Řežábková
189 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Český etymologický slovník
Český etymologický slovník Jiří Rejzek
699 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Prozařování OECD principů corporate governance
Prozařování OECD principů corporate governance Ivana Štenglová; Bohumil Havel
449 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Medzinárodné podnikanie a medzinárodný marketing
Medzinárodné podnikanie a medzinárodný marketing Adam Madleňák
496 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Německo-český česko-německý slovník
Německo-český česko-německý slovník
99 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
1.třída Procvičujeme český jazyk, matematika, prvouka
1.třída Procvičujeme český jazyk, matematika, prvouka
119 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.