• nové

Gastronomie

Autor: Miroslav Fišera

\\r\\n Obsah této knihy je zaměřen na vývoj, základy a současné trendy v gastronomii. Vhodným způ...

Číst více +
440 Kč Skladem u dodavatele - dodání 4 dny

\r\n Obsah této knihy je zaměřen na vývoj, základy a současné trendy v gastronomii. Vhodným způsobem jsou uvedeny vybrané potravinářské komodity, popsány stravovací návyky mladistvých, bezpečnost potravin v gastronomii, způsoby dopravy související s gastronomií, hotelnictvím a cestovním ruchem a nakonec využití statistických metod v gastronomii.

\r\n

\r\n Kniha obsahuje kapitolu 10 Bezpečnosť potravín v gastronómii od slovenského autora Jozefa Goliana a tato kapitola je uvedena ve slovenském jazyce.

\r\n

Vlastnosti

Vazba: Pevná bez přebalu lesklá

Detaily

EAN: 9788086380780
ISBN: 978-80-86380-78-0
Autor: Miroslav Fišera
Vydavatel: 2THETA
  • nové
Finančná gramotnosť Pracovný zošiť pre žiakov 1. - 4. ročníka ZŠ
Finančná gramotnosť Pracovný zošiť pre žiakov 1. - 4. ročníka ZŠ Mária Kubovičová
241 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Italská gramatika v kostce
Italská gramatika v kostce
298 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Konanie vo veciach dohľadu
Konanie vo veciach dohľadu Andrea Slezáková; Peter Slezák; Adam Nádaský
715 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Portugalština
Portugalština Eva Schalková; Jaroslava Jindrová; Ludmila Mlýnková
699 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Oxford Academic Vocabulary Practice
Oxford Academic Vocabulary Practice
1067 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Nový Špalíček
Nový Špalíček Bohuslav Martinů
199 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Čítanka 7 Příručka učitele
Čítanka 7 Příručka učitele
659 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Psychologie a kult \
Psychologie a kult \"já\" Paul C. Vitz
349 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.