• nové

Gastronomie

Autor: Miroslav Fišera

\\r\\n Obsah této knihy je zaměřen na vývoj, základy a současné trendy v gastronomii. Vhodným způ...

Číst více +
440 Kč Skladem u dodavatele - dodání 4 dny

\r\n Obsah této knihy je zaměřen na vývoj, základy a současné trendy v gastronomii. Vhodným způsobem jsou uvedeny vybrané potravinářské komodity, popsány stravovací návyky mladistvých, bezpečnost potravin v gastronomii, způsoby dopravy související s gastronomií, hotelnictvím a cestovním ruchem a nakonec využití statistických metod v gastronomii.

\r\n

\r\n Kniha obsahuje kapitolu 10 Bezpečnosť potravín v gastronómii od slovenského autora Jozefa Goliana a tato kapitola je uvedena ve slovenském jazyce.

\r\n

Vlastnosti

Vazba: Pevná bez přebalu lesklá

Detaily

EAN: 9788086380780
ISBN: 978-80-86380-78-0
Autor: Miroslav Fišera
Vydavatel: 2THETA
  • nové
Rozumím sobě, poznávám ostatní
Rozumím sobě, poznávám ostatní Juliana Gardošová; Jaroslava Budíková
527 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Písanka ke Slabikáři 2
Písanka ke Slabikáři 2 Radka Wildová
26 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Trampoty s pohlavím
Trampoty s pohlavím Šárka Dušková; Martin Fafejta; Zdeněk Sloboda
369 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Pravidla nákazy
Pravidla nákazy Adam Kucharski
398 Kč
Skladem 2 ks
  • nové
Krizový zákon
Krizový zákon Jiří Vaníček; Ondřej Vodehnal
769 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Obecná biologie
Obecná biologie Václav Kubišta
149 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Mr. Bean The Palace of Bean + CD
Mr. Bean The Palace of Bean + CD
282 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.