• nové

Gastronomie

Autor: Miroslav Fišera

\\r\\n Obsah této knihy je zaměřen na vývoj, základy a současné trendy v gastronomii. Vhodným způ...

Číst více +
440 Kč Skladem u dodavatele - dodání 4 dny

\r\n Obsah této knihy je zaměřen na vývoj, základy a současné trendy v gastronomii. Vhodným způsobem jsou uvedeny vybrané potravinářské komodity, popsány stravovací návyky mladistvých, bezpečnost potravin v gastronomii, způsoby dopravy související s gastronomií, hotelnictvím a cestovním ruchem a nakonec využití statistických metod v gastronomii.

\r\n

\r\n Kniha obsahuje kapitolu 10 Bezpečnosť potravín v gastronómii od slovenského autora Jozefa Goliana a tato kapitola je uvedena ve slovenském jazyce.

\r\n

Vlastnosti

Vazba: Pevná bez přebalu lesklá

Detaily

EAN: 9788086380780
ISBN: 978-80-86380-78-0
Autor: Miroslav Fišera
Vydavatel: 2THETA
  • nové
Účetní a daňové případy řešené v s. r. o.
Účetní a daňové případy řešené v s. r. o. Ivana Pilařová
399 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Momentum
Momentum Jana Horáková; Milan Kreuzziger
236 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Gödel, Escher, Bach Existencionální gordická balada
Gödel, Escher, Bach Existencionální gordická balada Douglas R. Hofstadler
998 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Věkem podmíněná degenerace makuly
Věkem podmíněná degenerace makuly Libor Hejsek
595 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Madagascar 2 Escape Africa
Madagascar 2 Escape Africa
282 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Už počítám do dvaceti Prac. sešit
Už počítám do dvaceti Prac. sešit Zdena Rosecká
39 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Otvírání studánek
Otvírání studánek Bohuslav Martinů
339 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Němé zpovědi
Němé zpovědi Peter A. Levine
495 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.