• nové

Gastronomie

Autor: Miroslav Fišera

\\r\\n Obsah této knihy je zaměřen na vývoj, základy a současné trendy v gastronomii. Vhodným způ...

Číst více +
440 Kč Skladem u dodavatele - dodání 4 dny

\r\n Obsah této knihy je zaměřen na vývoj, základy a současné trendy v gastronomii. Vhodným způsobem jsou uvedeny vybrané potravinářské komodity, popsány stravovací návyky mladistvých, bezpečnost potravin v gastronomii, způsoby dopravy související s gastronomií, hotelnictvím a cestovním ruchem a nakonec využití statistických metod v gastronomii.

\r\n

\r\n Kniha obsahuje kapitolu 10 Bezpečnosť potravín v gastronómii od slovenského autora Jozefa Goliana a tato kapitola je uvedena ve slovenském jazyce.

\r\n

Vlastnosti

Vazba: Pevná bez přebalu lesklá

Detaily

EAN: 9788086380780
ISBN: 978-80-86380-78-0
Autor: Miroslav Fišera
Vydavatel: 2THETA
  • nové
Colné právo Nový Colný kódex Únie
Colné právo Nový Colný kódex Únie Maroš Prosman; Rastislav Vysocký
383 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Česká gramatika v kostce mongolsky
Česká gramatika v kostce mongolsky Lída Holá; Pavla Bořilová
60 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Kufřík matematických záhad profesora Stewarta
Kufřík matematických záhad profesora Stewarta Ian Stewart
350 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Živnostenský zákon
Živnostenský zákon Matej Horvat
638 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Vive les vacances
Vive les vacances Dominique Guillemant
256 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Český jazyk 5 učebnice
Český jazyk 5 učebnice Jaroslava Kosová; Gabriela Babušová; Lenka Rykrová
149 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Slovník českých synonym a antonym
Slovník českých synonym a antonym
490 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Efektivní porady
Efektivní porady Irena Trojanová; Zuzana Svobodová
335 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.