• nové

Gastronomie

Autor: Miroslav Fišera

\\r\\n Obsah této knihy je zaměřen na vývoj, základy a současné trendy v gastronomii. Vhodným způ...

Číst více +
440 Kč Skladem u dodavatele - dodání 4 dny

\r\n Obsah této knihy je zaměřen na vývoj, základy a současné trendy v gastronomii. Vhodným způsobem jsou uvedeny vybrané potravinářské komodity, popsány stravovací návyky mladistvých, bezpečnost potravin v gastronomii, způsoby dopravy související s gastronomií, hotelnictvím a cestovním ruchem a nakonec využití statistických metod v gastronomii.

\r\n

\r\n Kniha obsahuje kapitolu 10 Bezpečnosť potravín v gastronómii od slovenského autora Jozefa Goliana a tato kapitola je uvedena ve slovenském jazyce.

\r\n

Vlastnosti

Vazba: Pevná bez přebalu lesklá

Detaily

EAN: 9788086380780
ISBN: 978-80-86380-78-0
Autor: Miroslav Fišera
Vydavatel: 2THETA
  • nové
Slovní úlohy pro 3. a 4. ročník
Slovní úlohy pro 3. a 4. ročník
69 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Latinská čítanka
Latinská čítanka Jiří Pech
199 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Divoká mysl
Divoká mysl Bill Plotkin
495 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Fyzika I Pracovní sešit 1 díl
Fyzika I Pracovní sešit 1 díl Josef Molnár
137 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Škola střihů Dámské košile, halenky a šaty
Škola střihů Dámské košile, halenky a šaty Jana Kocurková
295 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Somatologie a latinská terminologie
Somatologie a latinská terminologie Lada Stuchlá
369 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Zákon č. 83/1990 Zb. o združovaní občanov
Zákon č. 83/1990 Zb. o združovaní občanov Martina Gajdošová
901 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Stavebná technológia pre 1. ročník
Stavebná technológia pre 1. ročník Zuzana Šišáková
841 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.