• nové

Gastronomie

Autor: Miroslav Fišera

\\r\\n Obsah této knihy je zaměřen na vývoj, základy a současné trendy v gastronomii. Vhodným způ...

Číst více +
440 Kč Skladem u dodavatele - dodání 4 dny

\r\n Obsah této knihy je zaměřen na vývoj, základy a současné trendy v gastronomii. Vhodným způsobem jsou uvedeny vybrané potravinářské komodity, popsány stravovací návyky mladistvých, bezpečnost potravin v gastronomii, způsoby dopravy související s gastronomií, hotelnictvím a cestovním ruchem a nakonec využití statistických metod v gastronomii.

\r\n

\r\n Kniha obsahuje kapitolu 10 Bezpečnosť potravín v gastronómii od slovenského autora Jozefa Goliana a tato kapitola je uvedena ve slovenském jazyce.

\r\n

Vlastnosti

Vazba: Pevná bez přebalu lesklá

Detaily

EAN: 9788086380780
ISBN: 978-80-86380-78-0
Autor: Miroslav Fišera
Vydavatel: 2THETA
  • nové
Vybarvěte si lidské tělo
Vybarvěte si lidské tělo
499 Kč
Skladem 2 ks
  • nové
Fyzika II Pracovní sešit 2. díl
Fyzika II Pracovní sešit 2. díl Pavel Banáš; Renata Holubová; Roman Kubínek
137 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Syntax mluvené češtiny
Syntax mluvené češtiny Jana Hoffmannová
395 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Husľová škola zošit 1
Husľová škola zošit 1 Viliam Kořínek
1000 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Portugalština konverzace
Portugalština konverzace
279 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
SPOLEČNOST 5 pracovní sešit
SPOLEČNOST 5 pracovní sešit Jana Stará; Michaela Dvořáková; Zdeněk Strašák
69 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Člověk jako občan a světoobčan
Člověk jako občan a světoobčan Přemysl Šil; Jana Karolová
240 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Komplet 2 ks Klinická a radiačná onkológia Prvý a druhý diel
Komplet 2 ks Klinická a radiačná onkológia Prvý a druhý diel Ľudovít M. Jurga
1501 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.