• nové

Gastronomie

Autor: Miroslav Fišera

\\r\\n Obsah této knihy je zaměřen na vývoj, základy a současné trendy v gastronomii. Vhodným způ...

Číst více +
440 Kč Skladem u dodavatele - dodání 4 dny

\r\n Obsah této knihy je zaměřen na vývoj, základy a současné trendy v gastronomii. Vhodným způsobem jsou uvedeny vybrané potravinářské komodity, popsány stravovací návyky mladistvých, bezpečnost potravin v gastronomii, způsoby dopravy související s gastronomií, hotelnictvím a cestovním ruchem a nakonec využití statistických metod v gastronomii.

\r\n

\r\n Kniha obsahuje kapitolu 10 Bezpečnosť potravín v gastronómii od slovenského autora Jozefa Goliana a tato kapitola je uvedena ve slovenském jazyce.

\r\n

Vlastnosti

Vazba: Pevná bez přebalu lesklá

Detaily

EAN: 9788086380780
ISBN: 978-80-86380-78-0
Autor: Miroslav Fišera
Vydavatel: 2THETA
  • nové
Mendel Lectures 2002–2022
Mendel Lectures 2002–2022
682 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Explore Together 3 Workbook CZ
Explore Together 3 Workbook CZ
359 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Domino Český jazyk pro malé cizince 2 - metodika
Domino Český jazyk pro malé cizince 2 - metodika Svatava Škodová
495 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Všeobecnosť volebného práva v Slovenskej republike a jej materiálne zabezpečenie
Všeobecnosť volebného práva v Slovenskej republike a jej materiálne zabezpečenie Marek Domin
143 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Slovník sociálního zabezpečení
Slovník sociálního zabezpečení Anna Arnoldová
950 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Italsko-český právnický slovník
Italsko-český právnický slovník Jana Tomaščínová; Milan Damohorský
399 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Německá konverzace pro základní školy
Německá konverzace pro základní školy Pavel Cvešpr; Miroslava Jakešová
133 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Carmen
Carmen Prosper Mérimée
346 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.