\\r\\n Obsah této knihy je zaměřen na vývoj, základy a současné trendy v gastronomii. Vhodným způ...
Číst více +\r\n Obsah této knihy je zaměřen na vývoj, základy a současné trendy v gastronomii. Vhodným způsobem jsou uvedeny vybrané potravinářské komodity, popsány stravovací návyky mladistvých, bezpečnost potravin v gastronomii, způsoby dopravy související s gastronomií, hotelnictvím a cestovním ruchem a nakonec využití statistických metod v gastronomii.
\r\n\r\n Kniha obsahuje kapitolu 10 Bezpečnosť potravín v gastronómii od slovenského autora Jozefa Goliana a tato kapitola je uvedena ve slovenském jazyce.
\r\nVazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
---|
EAN: | 9788086380780 |
---|---|
ISBN: | 978-80-86380-78-0 |
Autor: | Miroslav Fišera |
Vydavatel: | 2THETA |