\\r\\n Kniha sezonně tříděných receptů, provázejících celým cyklem roku, umožní svou systematično...
Číst více +\r\n Kniha sezonně tříděných receptů, provázejících celým cyklem roku, umožní svou systematičností, odkazy a zejména připojeným programem \"Jídelníčky a nákupy\" plánovat, nakupovat a vařit hospodárně a bez plýtvání. Recepty pocházejí jak z české, tak i ze světové kuchyně a ukazují, že lze snadno skloubit sezónní vaření s vařením zajímavých jídel z různých zemí. Recepty navíc provázejí zajímavá vysvětlení některých fyzikálních, chemických a biologických procesů, které probíhají v potravinách při jejich zpracování, a různé perličky ze světa potravin, a tak kniha umožňuje prožívat vaření nejen jako výrobu pokrmu, ale také jako dobrodružství objevování podstaty jídel v laboratoři jménem kuchyně.
\r\n\r\n Součástí kuchařky bude CD s programovou aplikací umožňující sestavení jídelníčku z receptů uvedených v kuchařce i z vlastních receptů, které si do programu můžete přidávat. Lze využívat různých filtrů pro výběr receptu. Program následně vytvoří seznam všech potřebných surovin, který je možné editovat a výsledkem je přehledný nákupní seznam, tříděný podle kategorií surovin.
\r\nVazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
---|
EAN: | 9788072775163 |
---|---|
ISBN: | 978-80-7277-516-3 |
Autor: | Kamila Procházková |
Vydavatel: | LIBRI |