Uvařte si více než 75 středozemských receptů, ve kterých zužitkujte vše, co je právě v sezóně — od těch\r\nnejjednodušších jako bylinková ricotta, přes večeře pro pracovní týden jako zapečená směs uzeniny,\r\npapriky a cibule z jedné pánve, až po dezerty jako restované fíky s tmavou čokoládou a mořskou solí.\r\nStředomořská kuchyně představuje styl vaření, který oslavuje rozličné chutě spolu s pohodlným a\r\nflexibilním přístupem. Recepty v ní obsažené jsou dost snadné na to, abyste si je připravili uprostřed\r\npracovního týdne, zároveň ale nebudou působit nemístně ani při víkendovém stolování s přáteli. Kromě\r\nreceptů vám kniha rovněž ukáže, jak má vypadat dobře zásobená spižírna pro zdravé vaření.\r\nZačněte úvodem do středozemského stylu vaření a pokračujte přípravou receptů dle vlastního výběru.