\\r\\n Grilování je 12. kuchařka z Edice Apetit a nabízí ty nejlepší nápady (nejen) na gril.\\r\\...
Číst více +\r\n Grilování je 12. kuchařka z Edice Apetit a nabízí ty nejlepší nápady (nejen) na gril.
\r\n\r\n Ze 130 ověřených receptů si vyberou ti, kteří se chtějí naučit základy grilování, i ti, kteří chtějí vyzkoušet něco nového. Autorka knihy Kateřina Švejdová je i autorkou úspěšné kuchařky Maso z Edice Apetit, takže si na přípravě a výběru receptů dala opravdu záležet. V kuchařce ale najdete i pokrmy bez masa, zeleninové přílohy, neotřelé dipy, sladkosti a drinky. Vaření pod širým nebem je jedním z nejlepších způsobů, jak si vychutnat léto. Díky této kuchařce připravíte na grilu jak rychlou večeři, tak i pohoštění pro partu přátel - a to od předkrmu po sladkou tečku. Dozvíte se v ní, jak udělat fantastické burgery a vyladěné steaky, naučíte se pravidla správného grilování, jak maso marinovat, jak ochutit dipy atd. S kuchařkou Grilování se stanete mistry grilu!
\r\n\r\n 160 stran pečlivě vybraných redaktorkami a čtenáři časopisu Apetit vyzkoušených receptů, je rozdělena do 10 kapitol:
\r\n\r\n Předkrmy
\r\n Hovězí, telecí a jehněčí maso
\r\n Vepřové maso
\r\n Drůbeží maso
\r\n Mleté maso
\r\n Ryby a plody moře
\r\n Bez masa
\r\n Přílohy a dipy
\r\n Sladké osvěžení
\r\n Servis
Vazba: | Pevná bez přebalu matná |
---|
EAN: | 9788087575055 |
---|---|
ISBN: | 978-80-87575-05-5 |
Autor: | redakce časopisu Apetit; Kateřina Švejdová |
Vydavatel: | APETIT |