\\r\\n Osmá z řady kuchařek Edice Apetit nabízí 85 sladkých receptů na dorty a dezerty jak slavno...
Číst více +\r\n Osmá z řady kuchařek Edice Apetit nabízí 85 sladkých receptů na dorty a dezerty jak slavnostní (narozeninové, vtipné pro děti, ohromující svatební) dorty, tak i super snadné dezerty, které připravíte během chvilky, když vás přepadne nečekaná návštěva anebo chuť na sladké. V kuchařce se mimo jiné dozvíte, jak správně vyšlehat bílky, rozpustit ve vodní lázni čokoládu, pracovat s fondánem, slavnostně - kytkami či ovocem - ozdobit dort, udělat čokoládové hobliny, pracovat se želatinou a jak na božské poháry a domácí zmrzlinu.
\r\n\r\n 160 stran pečlivě vybraných a redaktorkami Apetitu vyzkoušených receptů je rozděleno do 8 kapitol:
\r\n\r\n Klasické dorty a dezerty
\r\n Čokoláda a kakao
\r\n Zákusky z cukrárny
\r\n Slavnostní dorty
\r\n Dorty a dezerty s ovocem
\r\n Nepečené dorty a dezerty
\r\n Zmrzliny a poháry
\r\n Servis
Vazba: | Pevná bez přebalu matná |
---|
EAN: | 9788087575017 |
---|---|
ISBN: | 978-80-87575-01-7 |
Autor: | redakce časopisu Apetit |
Vydavatel: | APETIT |