\\r\\n Třetí z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 120 receptů na maso a 30 receptů na přílo...
Číst více +\r\n Třetí z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 120 receptů na maso a 30 receptů na přílohy a omáčky v 10 kapitolách – vše pečlivě vybráno a vyzkoušeno redaktorkami Apetitu:
\r\n\r\n Hovězí & telecí maso, Vepřové maso, Jehněčí & kůzlečí maso, Králík, Zvěřina, Mleté maso, Domácí zabijačka & uzené maso, Grilování, Omáčky & knedlíky, Na nákupu & v kuchyni.
\r\n\r\n V kuchařce Maso najdete klasické české úpravy masa, proslulé světové recepty a tajné tipy nejlepších kuchařů. Podle našeho podrobného návodu je uvaří i začátečníci.
\r\nVazba: | Pevná bez přebalu matná |
---|---|
Počet stran: | 174 |
EAN: | 9788090467521 |
---|---|
ISBN: | 978-80-904675-2-1 |
Autor: | Kateřina Švejdová |
Vydavatel: | APETIT |