\\r\\n Druhá kniha z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 168 stran prověřených receptů.\\r\\...
Číst více +\r\n Druhá kniha z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 168 stran prověřených receptů.
\r\n\r\n První kuchařka, kde si svoji polévku vybere opravdu každý - obsahuje vše od nejobyčejnějších receptů na bramboračku až po vybrané delikatesy z jídelních lístků luxusních restaurací.
\r\n\r\n Pečlivě vybrané a redaktorkami Apetitu vyzkoušené recepty polévek je rozděleno do 7 kapitol: Jedinečné & zásadní, Z celého světa, Krémové & zeleninové, Husté & poctivé, Čiré & lehké, Studené & osvěžující, Vývary & zavářky.
\r\n\r\n V kapitole Jedinečné & zásadní najdete všechny klasické české polévky, které chutnají jako léto u babičky. Druhá kapitola obsahuje nejznámější světové polévky, které prostě musíte ochutnat – francouzskou cibulačku, ruský boršč, slovenskou kapustnicu, balkánskou čorbu, italskou minestrone... V sekci krémů si na své přijdou milovníci hladkých zeleninových polévek. Oddíl Husté & poctivé využijí ti, kteří hledají něco pořádného třeba k večeři; naopak kapitola Čirých & lehkých polévek je určena všem, co se chtějí rozehřát před hlavním chodem. A studené ovocné a zeleninové polévky osvěží v parném létě. Poslední kapitola obsahuje návod na ten nejlepší hovězí a kuřecí vývar krok za krokem se spoustou praktických rad a tipů. Najdete v ní klasické i polozapomenuté recepty na nudle, noky, knedlíčky, krutony a další dobroty, které si do polévek můžete přidávat.
\r\nVazba: | Pevná bez přebalu matná |
---|
EAN: | 9788090467514 |
---|---|
ISBN: | 978-80-904675-1-4 |
Autor: | |
Vydavatel: | APETIT |