\\r\\n Koji alias Aspergillus oryzae či česky kropidlák rýžový není jen tak ledajaká plíseň. Neje...
Číst více +\r\n Koji alias Aspergillus oryzae či česky kropidlák rýžový není jen tak ledajaká plíseň. Nejenom že patří do skupiny těch ušlechtilých, její vůně i chuťové vlastnosti z ní dělají nekorunovanou královnu této kategorie. V Japonsku koji dokonce prohlásili za svou národní plíseň. Je to pochopitelné. Nebýt koji, nebylo by ani miso, ani saké. Šéfkuchaři Jeremy Umansky a Rich Shih v Kouzlu fermentace s plísní koji nabízejí ucelený pohled na tradiční způsoby využití koji i přehled moderních receptů z celého světa. Naučí vás, jak pomocí této ušlechtilé plísně urychlit zrání uzenin, sýrů a dalších fermentovaných potravin. Koji posune vaše pokusy s kvašením na úplně jinou úroveň a otevře vám novou dimenzi fascinujících chutí a vůní.
\r\n\r\n V Kouzlu fermentace s plísní koji najdete:
\r\nVazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
---|
EAN: | 9788027113422 |
---|---|
ISBN: | 978-80-271-1342-2 |
Autor: | Rich Shih; Jeremy Umansky |
Vydavatel: | Alferia |