V posledních letech přibývá lidí, kteří se potýkají s celiakií či jinými onemocněními, za jejichž...
Číst více +\r\nAutoři v této informacemi a recepty nabité knize objasňují příčiny nesnášenlivosti lepku a její důsledky a detailně popisují zásady zdravé, zejména bezlepkové stravy. K vyléčení nemoci totiž nestačí pouhé vysazení lepku, neboť hlavní příčina mnoha onemocnění spočívá v poškození střeva. Je proto třeba konzumovat takovou stravu, která nezatěžuje střevo ani další orgány, jako jsou játra či slinivka břišní, a zároveň pomáhá obnovovat střevní sliznici.
\r\nV knize najdete mnoho ověřených receptů na přípravu jídel z bezlepkových obilovin, od snídaní, přes polévky a hlavní jídla až po dezerty, díky nimž bude vaše strava nejen chutná a pestrá, ale současně bude mít léčebný a preventivní účinek na vaše střeva a celý zažívací systém.
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
---|
EAN: | 9788075543370 |
---|---|
ISBN: | 978-80-7554-337-0 |
Autor: | Vladimíra Strnadelová; Jan Zerzán |
Vydavatel: | ANAG |