Co budeme jíst? Tahle otázka zaznívá ve všech domácnostech a z nedostatku\r\ninspirace volíme většinou stále tatáž jídla. Naše kuchařka vás naučí vařit dobře,\r\nale hlavně pestře a z dostupny?ch surovin na vrcholu sezony. Opatřili jsme ji\r\nodborny?m úvodem a k receptům přidali ikony, které vám pomůžou skládat\r\nvlastní nápadity? jídelníček. Všech 148 receptů jsme připravili v redakční kuchyni\r\nčasopisu Apetit. Provedou vás cely?m rokem, a navíc ukážou, jak vařit bez trouby,\r\ntvůrčím způsobem využít zbytky a zapojit do práce pomaly? hrnec.\r\n
\r\nV kuchařce Jíme dobře najdete tyto kapitoly:\r\n \r\nJaro\r\n \r\nLéto\r\n \r\nPodzim\r\n \r\nZima\r\n \r\nTrumfy v záloze\r\n \r\nBez trouby\r\n \r\nNic nazmar\r\n\r\n\r\n