\\r\\n Víte, co jsou to beleše, jak se připravuje dumlikačka nebo co je podstatou kočičí svatby? ...
Číst více +\r\n Víte, co jsou to beleše, jak se připravuje dumlikačka nebo co je podstatou kočičí svatby? Za originálními a pro mnohé cizorodými názvy se skrývá šest desítek receptů na krajové speciality, které jednak prověřil čas, jednak je pořídíte za neobyčejně levný peníz a navíc si určitě pochutnáte. Na rozdíl od Hruškových „kůžiček“ si můžete být jisti, že tyto krajové speciality uvaříte z poctivých surovin a jsou to ve své podstatě staročeská gruntovní jídla. Některá pocházejí z Podkrkonoší, jiná z Beskydska nebo třeba ze Šumavy, ale jedno je spojuje – tak jako si na nich pochutnaly naše babičky či prababičky, u vás tomu nebude jinak. Všechny recepty obsažené v knize jsou doprovázeny i barevnými fotografiemi.
\r\nVazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
---|
EAN: | 9788087090916 |
---|---|
ISBN: | 978-80-87090-91-6 |
Autor: | Dalibor Marounek |
Vydavatel: | BVD |