\\r\\n Zpracování jablek na mošt má již dlouholetou tradici. V poslední době se stále častěji zpr...
Číst více +\r\n Zpracování jablek na mošt má již dlouholetou tradici. V poslední době se stále častěji zpracovávají jablka na ovocný destilát – jablkovici.
\r\n\r\n Jenže pozor – jablkovice není věhlasný calvados, ten skvělý nápoj tmavě jantarové barvy, jemné chuti a vůně jablek! Calvados, to je vznešený příbuzný naší jablkovice. Proč tedy nezkusit trochu experimentovat a povznést náš destilát do ušlechtilého stavu?
\r\n\r\n Krok za krokem vede k tomuto cíli čtenáře zkušená odbornice doc. ing. Helena Uhrová, CSc. Píše o historii, přípravě i použití nápojů, jako jsou cidre, calvados a pommeau. Připojuje zajímavé recepty na jídla a nápoje připravené s použitím calvadosu.
\r\nVazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
---|
EAN: | 9788074331510 |
---|---|
ISBN: | 978-80-7433-151-0 |
Autor: | Helena Uhrová |
Vydavatel: | VÍKEND |