• nové

Jak se dělá cidre, calvados, pommeau

Autor: Helena Uhrová

\\r\\n Zpracování jablek na mošt má již dlouholetou tradici. V poslední době se stále častěji zpr...

Číst více +
269 Kč Skladem u dodavatele - dodání 4 dny

\r\n Zpracování jablek na mošt má již dlouholetou tradici. V poslední době se stále častěji zpracovávají jablka na ovocný destilát – jablkovici.

\r\n

\r\n Jenže pozor – jablkovice není věhlasný calvados, ten skvělý nápoj tmavě jantarové barvy, jemné chuti a vůně jablek! Calvados, to je vznešený příbuzný naší jablkovice. Proč tedy nezkusit trochu experimentovat a povznést náš destilát do ušlechtilého stavu?

\r\n

\r\n Krok za krokem vede k tomuto cíli čtenáře zkušená odbornice doc. ing. Helena Uhrová, CSc. Píše o historii, přípravě i použití nápojů, jako jsou cidre, calvados a pommeau. Připojuje zajímavé recepty na jídla a nápoje připravené s použitím calvadosu.

\r\n

Vlastnosti

Vazba: Pevná bez přebalu lesklá

Detaily

EAN: 9788074331510
ISBN: 978-80-7433-151-0
Autor: Helena Uhrová
Vydavatel: VÍKEND
  • nové
Berlín za Hitlera 1939 - 1945
Berlín za Hitlera 1939 - 1945 H. van Capelle; A. P. van Bovenkamp
399 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Drátování
Drátování Marcela Mašková; Iva Prošková
299 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Napoleon na Dunaji
Napoleon na Dunaji Jiří Kovařík
339 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Háčkovaná zvířátka
Háčkovaná zvířátka Verena Woehlk Appel
199 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Kuchařka pro naši babičku
Kuchařka pro naši babičku Kateřina Bednářová
399 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Karanténa 2.0
Karanténa 2.0 Václav Klaus
250 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Raději vidličky než nože
Raději vidličky než nože Gene Stone
290 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Hana Podolská
Hana Podolská
1290 Kč
Skladem 1 ks

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.