• nové

Jak se dělá cidre, calvados, pommeau

Autor: Helena Uhrová

\\r\\n Zpracování jablek na mošt má již dlouholetou tradici. V poslední době se stále častěji zpr...

Číst více +
269 Kč Skladem u dodavatele - dodání 4 dny

\r\n Zpracování jablek na mošt má již dlouholetou tradici. V poslední době se stále častěji zpracovávají jablka na ovocný destilát – jablkovici.

\r\n

\r\n Jenže pozor – jablkovice není věhlasný calvados, ten skvělý nápoj tmavě jantarové barvy, jemné chuti a vůně jablek! Calvados, to je vznešený příbuzný naší jablkovice. Proč tedy nezkusit trochu experimentovat a povznést náš destilát do ušlechtilého stavu?

\r\n

\r\n Krok za krokem vede k tomuto cíli čtenáře zkušená odbornice doc. ing. Helena Uhrová, CSc. Píše o historii, přípravě i použití nápojů, jako jsou cidre, calvados a pommeau. Připojuje zajímavé recepty na jídla a nápoje připravené s použitím calvadosu.

\r\n

Vlastnosti

Vazba: Pevná bez přebalu lesklá

Detaily

EAN: 9788074331510
ISBN: 978-80-7433-151-0
Autor: Helena Uhrová
Vydavatel: VÍKEND
  • nové
Prázdné domy zámky a vily
Prázdné domy zámky a vily Radomír Kočí
439 Kč
Skladem 5 ks
  • nové
Černé svědomí moci
Černé svědomí moci Pavel Juráček
399 Kč
Skladem 5 ks
  • nové
Asertivně do života
Asertivně do života Tomáš Novák; Věra Capponi
249 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Síla ženy
Síla ženy Louise L. Hay
259 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • nové
Studie a stati 1
Studie a stati 1 Jaroslav Střítecký
300 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Domažlicko z nebe
Domažlicko z nebe Jakub Chovan; Jaromír Vonka
629 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Dotknutí se budoucnosti
Dotknutí se budoucnosti S.N. Lazarev
369 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Zachráňte svoje črevo aj pečeň, žlčník a pankreas
Zachráňte svoje črevo aj pečeň, žlčník a pankreas Igor Bukovský
808 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.