\\r\\n V knize najdete polévky, přílohy i jídla z celého světa, v nichž hraje hlavní roli rýže (p...
Číst více +\r\n V knize najdete polévky, přílohy i jídla z celého světa, v nichž hraje hlavní roli rýže (paella, džuveč, biryani, pilaf…). Nezapomněli jsme ani na pravé italské rizoto, dezerty, jídla s rýžovými nudlemi či rýžovou moukou anebo sushi.
\r\n\r\n Z víc než stovky receptů, vyzkoušených a ověřených redakcí časopisu Apetit, si vyberou úplní začátečníci, ale díky spoustě nových nápadu se nebudou nudit ani ti, kteří se ve vaření vyznají. Nabízíme totiž jak českou klasiku (ptáčka s rýží, rýžový nákyp), tak i recepty šmrncnuté exotikou - thajské kari, jarní závitky, rýžové nudle…
\r\n\r\n Zvláštní pozornost jsme věnovali jednotlivým druhům rýže - v receptech se tak objeví např. jasmínová rýže, divoká rýže, rýže na rizoto, červená rýže...
\r\n\r\n Kniha je rozdělena do 8 kapitol:
\r\n
\r\n Polévky
\r\n Přílohy & saláty
\r\n Rýže v hlavní roli
\r\n Rizota
\r\n Podávejte s… rýží
\r\n Chuťovky
\r\n Rýžové nudle a rýžový papír
\r\n Dezerty
\r\n + servis
Vazba: | Pevná bez přebalu matná |
---|
EAN: | 9788087575314 |
---|---|
ISBN: | 978-80-87575-31-4 |
Autor: | |
Vydavatel: | APETIT |