• antikvariát

Technologie výroby cukru : učeb. text pro odb. učiliště a učňovské školy

Autor: Josef Bureš. Karel Číž, Jaroslav Rais

250, [1] s. : [3] obr. příl., 21 cm, naražená hrana desek...

Číst více +
280 Kč Skladem 1 ks

250, [1] s. : [3] obr. příl., 21 cm, naražená hrana desek

Vlastnosti

Vazba: vazba tuhá – celopapírová
Rok vydání: 1977
Nákupní list: F323
Stav: opotřebovaná

Detaily

Autor: Josef Bureš. Karel Číž, Jaroslav Rais
Vydavatel: Praha : SPN, 1977
  • antikvariát
Nová encyklopedie vín : Průvodce světem vína
Nová encyklopedie vín : Průvodce světem vína Tom Stevenson
200 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Řeznická kuchařka
Řeznická kuchařka Josef Dušátko
150 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Veselé umění kuchařské
Veselé umění kuchařské Édouard de Pomiane
700 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Krkonošská kuchařka
Krkonošská kuchařka Jiří Marhold
250 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Cukrářské výrobky : [katalog]
Cukrářské výrobky : [katalog]
350 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Jak se vaří v SSSR
Jak se vaří v SSSR
100 Kč
Není skladem
Zobrazit

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.