• antikvariát

Z hotelu Ritz do kuchyně Vlasty Buriana, aneb, Vaří mistr kuchař Jaromír Trejbal

Autor: Jaromír Trejbal

223 s., [32] s. barev. obr. příl. : il. ; 30 cm, Trejbal, Jaromír (kuchař čes., *1905) - život a ...

Číst více +
450 Kč Není skladem

223 s., [32] s. barev. obr. příl. : il. ; 30 cm, Trejbal, Jaromír (kuchař čes., *1905) - život a povolání kuchařské

Vlastnosti

Vazba: vazba tuhá – celopapírová
Rok vydání: 1991
Nákupní list: 1I 1122
Stav: zachovalá

Detaily

Autor: Jaromír Trejbal
Vydavatel: Praha : GT Club, 1991
  • antikvariát
Budějovický Budvar 1895-1995 Ivo Hajn
150 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Cukrářská technologie Alena Půlpánová
200 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Lahůdková kuchyně : Příprava studených pokrmů v domácnosti Marie Janků-Sandtnerová
300 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Historie mlékárenství v Čechách, na Moravě a ve Slezsku. II. díl Ladislav Likler a kolektiv
210 Kč
Skladem 1 ks
  • antikvariát
Duch whisky : laskavé rozjímání o vodě života Richard Grindal
200 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Židovská kuchyně Eugeniusz Wirkowski
100 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Československá kuchyně Ladislav Koreček, Antonín Nestával, František Syrový
100 Kč
Není skladem
Zobrazit

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.