• antikvariát

Nakládání, zavařování a používání všeho ovoce i zeleniny : zavařeniny v cukru, víně, octu, lihovinách, příprava marmelád, rosolů

Autor: Milada Benešová

258 s. : il. ; 19,5 cm, 3. znač. rozmn. vyd. na zákl. moder. zprac. Mařka Kašparov&...

Číst více +
700 Kč Není skladem

258 s. : il. ; 19,5 cm, 3. znač. rozmn. vyd. na zákl. moder. zprac. Mařka Kašparová, obálka nalepená na deskách

Vlastnosti

Vazba: dobová nepůvodní vazba – starší převazba
Rok vydání: 1914
Nákupní list: P922
Stav: zachovalá

Detaily

Autor: Milada Benešová
Vydavatel: Praha : Neubert, 1914
  • antikvariát
Lidová strava na Valašsku
Lidová strava na Valašsku Jaroslav Štika
400 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Moučníky a cukroví
Moučníky a cukroví Vilém Vrabec
800 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Jak se vaří v SSSR
Jak se vaří v SSSR
100 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Velká kuchařka naší babičky
Velká kuchařka naší babičky Jana Horecká et al.
170 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Rybí kuchyně
Rybí kuchyně Jiří Vaňha
600 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Encyklopedie piva
Encyklopedie piva Berry Verhoef
100 Kč
Skladem 1 ks

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.