• antikvariát

Nakládání, zavařování a používání všeho ovoce i zeleniny : zavařeniny v cukru, víně, octu, lihovinách, příprava marmelád, rosolů

Autor: Milada Benešová

258 s. : il. ; 19,5 cm, 3. znač. rozmn. vyd. na zákl. moder. zprac. Mařka Kašparov&...

Číst více +
700 Kč Není skladem

258 s. : il. ; 19,5 cm, 3. znač. rozmn. vyd. na zákl. moder. zprac. Mařka Kašparová, obálka nalepená na deskách

Vlastnosti

Vazba: dobová nepůvodní vazba – starší převazba
Rok vydání: 1914
Nákupní list: P922
Stav: zachovalá

Detaily

Autor: Milada Benešová
Vydavatel: Praha : Neubert, 1914
  • antikvariát
Čokoláda: Velká encyklopedie
Čokoláda: Velká encyklopedie
100 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Cukrářské výrobky : [katalog]
Cukrářské výrobky : [katalog]
450 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Velká česká kuchařka
Velká česká kuchařka
200 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Bar : mixologie, historie, management
Bar : mixologie, historie, management Alexander Mikšovic
400 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Veselé umění kuchařské
Veselé umění kuchařské Édouard de Pomiane
300 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Teplá kuchyně
Teplá kuchyně Vilém Vrabec
150 Kč
Není skladem
Zobrazit

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.