• antikvariát

Receptury teplých pokrmů

Autor: Jaroslav Runštuk a kolektiv

584 s. ; 29 cm, chybí CD.  Kniha téměř na 600 stranách představuje trad...

Číst více +
300 Kč Není skladem

584 s. ; 29 cm, chybí CD.  Kniha téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně. Obsahuje rovněž přehled legislativních a hygienických předpisů. Nově bylo doplněno o kapitolu "NOVÉ RECEPTURY", které odrážejí aktuální moderní trendy naší gastronomie. Dále je do publikace zařazena informace o ALERGENECH, seznam alergenů a další povinnosti podnikatelů, jak o nich informovat zákazníky. K problematice alergenů je uvedeno i sdělení UI SZPI.

Vlastnosti

Vazba: vazba tuhá – celopapírová
Rok vydání: 2004
Nákupní list: 2S 422
Stav: zachovalá

Detaily

ISBN: 80-902492-5-6 (váz.)
Autor: Jaroslav Runštuk a kolektiv
Vydavatel: Hradec Králové : R plus, 2004
  • antikvariát
Výroba nápojů z ovoce
Výroba nápojů z ovoce Jiří Uher a kol.
180 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Velká kuchařka naší babičky
Velká kuchařka naší babičky Jana Horecká et al.
170 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Kuchařka naší vesnice
Kuchařka naší vesnice Sedláčková Hana
200 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Československá kuchyně
Československá kuchyně Ladislav Koreček, Antonín Nestával, František Syrový
100 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Pivovarství
Pivovarství František Chodounský
500 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Chuť a vůně koření
Chuť a vůně koření Jill Normanová
100 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Chuť a vůně koření
Chuť a vůně koření Jill Normanová
100 Kč
Není skladem
Zobrazit

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.