584 s. ; 29 cm, chybí CD. Kniha téměř na 600 stranách představuje trad...
Číst více +584 s. ; 29 cm, chybí CD. Kniha téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně. Obsahuje rovněž přehled legislativních a hygienických předpisů. Nově bylo doplněno o kapitolu "NOVÉ RECEPTURY", které odrážejí aktuální moderní trendy naší gastronomie. Dále je do publikace zařazena informace o ALERGENECH, seznam alergenů a další povinnosti podnikatelů, jak o nich informovat zákazníky. K problematice alergenů je uvedeno i sdělení UI SZPI.
Vazba: | vazba tuhá – celopapírová |
---|---|
Rok vydání: | 2004 |
Nákupní list: | 2S 422 |
Stav: | zachovalá |
ISBN: | 80-902492-5-6 (váz.) |
---|---|
Autor: | Jaroslav Runštuk a kolektiv |
Vydavatel: | Hradec Králové : R plus, 2004 |