• antikvariát

Receptury teplých pokrmů

Autor: Jaroslav Runštuk a kolektiv

584 s. ; 29 cm, chybí CD.  Kniha téměř na 600 stranách představuje trad...

Číst více +
300 Kč Není skladem

584 s. ; 29 cm, chybí CD.  Kniha téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně. Obsahuje rovněž přehled legislativních a hygienických předpisů. Nově bylo doplněno o kapitolu "NOVÉ RECEPTURY", které odrážejí aktuální moderní trendy naší gastronomie. Dále je do publikace zařazena informace o ALERGENECH, seznam alergenů a další povinnosti podnikatelů, jak o nich informovat zákazníky. K problematice alergenů je uvedeno i sdělení UI SZPI.

Vlastnosti

Vazba: vazba tuhá – celopapírová
Rok vydání: 2004
Nákupní list: 2S 422
Stav: zachovalá

Detaily

ISBN: 80-902492-5-6 (váz.)
Autor: Jaroslav Runštuk a kolektiv
Vydavatel: Hradec Králové : R plus, 2004

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.