• antikvariát

Jak se vaří v SSSR

Autor:

394 s., [16] l. barev. obr. příl. : il. ; 27 cm přeloženo pé...

Číst více +
100 Kč Není skladem
394 s., [16] l. barev. obr. příl. : il. ; 27 cm

přeloženo péčí Společnosti pro racionální výživu za redakce M. Úlehlové-Tilschové ; [předmluvu napsal Josef Mašek]

Kniha, která je výsledkem kolektivní práce sovětských lékařů, vědeckých pracovníků, inženýrů, kuchařů i hospodyň, poučuje o správné a chutné výživě a ukazuje, jak s úspěchem využívat při přípravě pokrmů pestrého a bohatého výběru potravin a polotovarů vyráběných vyspělým sovětským potravinářským průmyslem. Jednotlivé kapitoly seznamují se základy racionální výživy, uvádějí nejdůležitější údaje o poživatinách a podávají předpisy na různé pokrmy, sestavené zkušenými kuchaři. Kniha ukazuje skvělé perspektivy vzestupu životní úrovně v socialistickém státě a vytyčuje směr i cíl našeho potravinářského průmyslu a kuchařského umění.

 

Vlastnosti

Vazba: vazba tuhá – celoplátěná
Rok vydání: 1954
Nákupní list: M1021
Stav: zachovalá

Detaily

Autor:
Vydavatel: Praha : Svět sovětů, 1954
  • antikvariát
Receptury teplých pokrmů
Receptury teplých pokrmů František Syrový, A. Nestával
600 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Chuť a vůně koření
Chuť a vůně koření Jill Normanová
100 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Moučníky a cukroví
Moučníky a cukroví Vilém Vrabec
800 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Velká houbařská kuchařka : 750 receptů
Velká houbařská kuchařka : 750 receptů Jaroslav Podroužek
150 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Kulinárium
Kulinárium Pohlreich
200 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Kuchařka naší vesnice
Kuchařka naší vesnice Sedláčková Hana
250 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
O labužnictví : fyziologie chuti
O labužnictví : fyziologie chuti Anthelme Brillat-Savarin
150 Kč
Není skladem
Zobrazit

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.