394 s., [16] l. barev. obr. příl. : il. ; 27 cm přeloženo pé...
Číst více +394 s., [16] l. barev. obr. příl. : il. ; 27 cm |
Kniha, která je výsledkem kolektivní práce sovětských lékařů, vědeckých pracovníků, inženýrů, kuchařů i hospodyň, poučuje o správné a chutné výživě a ukazuje, jak s úspěchem využívat při přípravě pokrmů pestrého a bohatého výběru potravin a polotovarů vyráběných vyspělým sovětským potravinářským průmyslem. Jednotlivé kapitoly seznamují se základy racionální výživy, uvádějí nejdůležitější údaje o poživatinách a podávají předpisy na různé pokrmy, sestavené zkušenými kuchaři. Kniha ukazuje skvělé perspektivy vzestupu životní úrovně v socialistickém státě a vytyčuje směr i cíl našeho potravinářského průmyslu a kuchařského umění. |
Vazba: | vazba tuhá – celoplátěná |
---|---|
Rok vydání: | 1954 |
Nákupní list: | M1021 |
Stav: | zachovalá |
Autor: | |
---|---|
Vydavatel: | Praha : Svět sovětů, 1954 |