• antikvariát

Slezská kuchyně

Autor: Jaroslav Vašák

215 s. : il. ; 21 cm, Slezsko je kraj pyšnící se bohatými lidov&...

Číst více +
200 Kč Není skladem

215 s. : il. ; 21 cm, Slezsko je kraj pyšnící se bohatými lidovými tradicemi, písněmi a tanci. Na Slezských dnech se nabízejí regionální gastronomické speciality jako bramborové placky nebo jelito se zelím. Ochutnejte i jiné speciality jako čoskulu nebo grochulu, kelerubkovou mačku, kraple se špenátem, pampúšiky, frajták, těšínský bigus nebo uzenou pečeni, ocelářský špíz či petřvaldské zapečené řízky. A také nahlédněte do zajímavého slezského gastronomického slovníčku.

Vlastnosti

Vazba: vazba tuhá - poloplátěná
Rok vydání: 2013
Nákupní list: 2K 322
Stav: zachovalá

Detaily

ISBN: 978-80-249-2172-3 (váz.)
Autor: Jaroslav Vašák
Vydavatel: Praha : Ikar, 2013
  • antikvariát
Receptury teplých pokrmů
Receptury teplých pokrmů František Syrový, A. Nestával
600 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Řeznická kuchařka
Řeznická kuchařka Josef Dušátko
150 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Hostili jsme svět
Hostili jsme svět Miroslav Hříbek
150 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Čokoláda: Velká encyklopedie
Čokoláda: Velká encyklopedie
100 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Kupujeme a upravujeme maso
Kupujeme a upravujeme maso Rudolf Böhm, Maryna Klimentová
200 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
1000 klasických receptů z celého světa
1000 klasických receptů z celého světa Jo-Anne Coxová a Elizabeth Towersová
100 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Chuť a vůně koření
Chuť a vůně koření Jill Normanová
100 Kč
Není skladem
Zobrazit

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.