215 s. : il. ; 21 cm, Slezsko je kraj pyšnící se bohatými lidov&...
Číst více +215 s. : il. ; 21 cm, Slezsko je kraj pyšnící se bohatými lidovými tradicemi, písněmi a tanci. Na Slezských dnech se nabízejí regionální gastronomické speciality jako bramborové placky nebo jelito se zelím. Ochutnejte i jiné speciality jako čoskulu nebo grochulu, kelerubkovou mačku, kraple se špenátem, pampúšiky, frajták, těšínský bigus nebo uzenou pečeni, ocelářský špíz či petřvaldské zapečené řízky. A také nahlédněte do zajímavého slezského gastronomického slovníčku.
Vazba: | vazba tuhá - poloplátěná |
---|---|
Rok vydání: | 2013 |
Nákupní list: | 2K 322 |
Stav: | zachovalá |
ISBN: | 978-80-249-2172-3 (váz.) |
---|---|
Autor: | Jaroslav Vašák |
Vydavatel: | Praha : Ikar, 2013 |