• antikvariát

Cukrářské oborové normy jakosti. 1. díl, Polotovary pro cukrářskou výrobu

Autor: František Kadlec, Jarmila Příhodová, Ludmila Štroblová

365, [2] s., 30 cm, ...

Číst více +
950 Kč Není skladem

365, [2] s., 30 cm, 

Vlastnosti

Vazba: vazba tuhá – celopapírová
Rok vydání: 1975
Nákupní list: 2P 1221
Stav: zachovalá

Detaily

Autor: František Kadlec, Jarmila Příhodová, Ludmila Štroblová
Vydavatel: Praha : Merkur, 1975
  • antikvariát
O labužnictví : fyziologie chuti
O labužnictví : fyziologie chuti Anthelme Brillat-Savarin
150 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Lidová strava na Valašsku
Lidová strava na Valašsku Jaroslav Štika
250 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Vaříme zdravě, chutně a hospodárně
Vaříme zdravě, chutně a hospodárně kolektiv autorů
150 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Moučníkářka : 1250 receptů na moučníky
Moučníkářka : 1250 receptů na moučníky Jan Kettner
1000 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Česká kuchyně
Česká kuchyně Olga Růžena Rozmarová
500 Kč
Není skladem
Zobrazit

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.