• antikvariát

Zpracování masa pro 3. ročník středních odborných učilišť

Autor: Otakar Kolda

102 s. : obr., fot., tb., schémata ; 29 cm...

Číst více +
500 Kč Není skladem

102 s. : obr., fot., tb., schémata ; 29 cm

Vlastnosti

Vazba: vazba tuhá – celopapírová
Rok vydání: 1985
Nákupní list: 1G 1021
Stav: zachovalá

Detaily

Autor: Otakar Kolda
Vydavatel: Praha : SNTL, 1985
  • antikvariát
Kuchyně starého Pošumaví
Kuchyně starého Pošumaví Václav Malovický
220 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Deník Dity P. : kuchařka
Deník Dity P. : kuchařka Dita Pecháčková
150 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Vše o čaji pro čajomily
Vše o čaji pro čajomily Karel Valter
100 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Výroba nápojů z ovoce
Výroba nápojů z ovoce Jiří Uher a kol.
180 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Nové recepty kuchařského umění
Nové recepty kuchařského umění Vilém Vrabec
300 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Ryby : předpisy a rozpočty rybích pokrmů
Ryby : předpisy a rozpočty rybích pokrmů Marie Janků-Sandtnerová
300 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
365 : gastromapa Lukáše Hejlíka
365 : gastromapa Lukáše Hejlíka Lukáš Hejlík
180 Kč
Není skladem
Zobrazit

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.