• antikvariát

Zpracování masa pro 3. ročník středních odborných učilišť

Autor: Otakar Kolda

102 s. : obr., fot., tb., schémata ; 29 cm...

Číst více +
500 Kč Není skladem

102 s. : obr., fot., tb., schémata ; 29 cm

Vlastnosti

Vazba: vazba tuhá – celopapírová
Rok vydání: 1985
Nákupní list: 1G 1021
Stav: zachovalá

Detaily

Autor: Otakar Kolda
Vydavatel: Praha : SNTL, 1985
  • antikvariát
Keltská lidová kuchyně
Keltská lidová kuchyně Joanne Asalová
170 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Historie mlékárenství v Čechách a na Moravě
Historie mlékárenství v Čechách a na Moravě kolektiv autorů ; editor Dagmar Broncová
180 Kč
Skladem 1 ks
  • antikvariát
Kuchařka naší vesnice
Kuchařka naší vesnice Marie Hrubá, František Raboch s kol.
250 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Slovácká kuchyně
Slovácká kuchyně J. Nováček, K. Třetina
120 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Deník Dity P. : kuchařka
Deník Dity P. : kuchařka Dita Pecháčková
150 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Stoletá kuchařka : nejoblíbenější recepty 20. století
Stoletá kuchařka : nejoblíbenější recepty 20. století Hana Pavlovcová
100 Kč
Není skladem
Zobrazit

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.