• antikvariát

Zpracování masa pro 3. ročník středních odborných učilišť

Autor: Otakar Kolda

102 s. : obr., fot., tb., schémata ; 29 cm...

Číst více +
500 Kč Není skladem

102 s. : obr., fot., tb., schémata ; 29 cm

Vlastnosti

Vazba: vazba tuhá – celopapírová
Rok vydání: 1985
Nákupní list: 1G 1021
Stav: zachovalá

Detaily

Autor: Otakar Kolda
Vydavatel: Praha : SNTL, 1985
  • antikvariát
Kuchařka jitřenky 2 díly
Kuchařka jitřenky 2 díly Anastasie B. Seidlová
400 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Encyklopedie piva
Encyklopedie piva Berry Verhoef
100 Kč
Skladem 1 ks
  • antikvariát
Velká kuchařka naší babičky
Velká kuchařka naší babičky Jana Horecká et al.
150 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
O labužnictví : fyziologie chuti
O labužnictví : fyziologie chuti Anthelme Brillat-Savarin
150 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Ryby : předpisy a rozpočty rybích pokrmů
Ryby : předpisy a rozpočty rybích pokrmů Marie Janků-Sandtnerová
300 Kč
Není skladem
Zobrazit

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.