• antikvariát

Stravování v závodních jídelnách : Učební a provozní pomůcka pro zaměstnance záv. jídelen a pro všechny pracovníky v záv. stravo

Autor: kolektiv autorů

342, [1] s. : [8] s. obr. příl., 21 cm, Jednotlivé kapitoly knihy podáv...

Číst více +
200 Kč Není skladem

342, [1] s. : [8] s. obr. příl., 21 cm, Jednotlivé kapitoly knihy podávají přehled zdravotnických zásad výživy a společného stravování, seznamují se základními technologickými postupy při kuchařské úpravě potravin a pojednávají o uchovávání hotových pokrmů ve výdeji. Základní část příručky tvoří ukázky jídelních sestav a jídelních lístků a dále normy pro výrobu běžných pokrmů, doplněné cenami jednotlivých potravin a údaji o výživné hodnotě jedné porce hotového pokrmu.

Vlastnosti

Vazba: vazba měkká – šité vazby
Rok vydání: 1955
Nákupní list: R721
Stav: zachovalá

Detaily

Autor: kolektiv autorů
Vydavatel: Praha : Práce, 1955
  • antikvariát
O labužnictví : fyziologie chuti
O labužnictví : fyziologie chuti Anthelme Brillat-Savarin
150 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Řeznická kuchařka
Řeznická kuchařka Josef Dušátko
150 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Receptury teplých pokrmů
Receptury teplých pokrmů F. Syrový, A. Nestával
400 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Stoletá kuchařka : nejoblíbenější recepty 20. století
Stoletá kuchařka : nejoblíbenější recepty 20. století Hana Pavlovcová
100 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Encyklopedie piva
Encyklopedie piva Michael Jackson
250 Kč
Není skladem
Zobrazit

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.