• antikvariát

Stravování v závodních jídelnách : Učební a provozní pomůcka pro zaměstnance záv. jídelen a pro všechny pracovníky v záv. stravo

Autor: kolektiv autorů

342, [1] s. : [8] s. obr. příl., 21 cm, Jednotlivé kapitoly knihy podáv...

Číst více +
200 Kč Není skladem

342, [1] s. : [8] s. obr. příl., 21 cm, Jednotlivé kapitoly knihy podávají přehled zdravotnických zásad výživy a společného stravování, seznamují se základními technologickými postupy při kuchařské úpravě potravin a pojednávají o uchovávání hotových pokrmů ve výdeji. Základní část příručky tvoří ukázky jídelních sestav a jídelních lístků a dále normy pro výrobu běžných pokrmů, doplněné cenami jednotlivých potravin a údaji o výživné hodnotě jedné porce hotového pokrmu.

Vlastnosti

Vazba: vazba měkká – šité vazby
Rok vydání: 1955
Nákupní list: R721
Stav: zachovalá

Detaily

Autor: kolektiv autorů
Vydavatel: Praha : Práce, 1955
  • antikvariát
Kupujeme a upravujeme maso
Kupujeme a upravujeme maso Rudolf Böhm, Maryna Klimentová
200 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Vaříme v divočině
Vaříme v divočině Sierra Adareová
120 Kč
Skladem 1 ks
  • antikvariát
Mladá hospodyňka
Mladá hospodyňka Anna Drůbková
500 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Kuchyně starého Pošumaví
Kuchyně starého Pošumaví Václav Malovický
200 Kč
Není skladem
Zobrazit

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.