342, [1] s. : [8] s. obr. příl., 21 cm, Jednotlivé kapitoly knihy podáv...
Číst více +342, [1] s. : [8] s. obr. příl., 21 cm, Jednotlivé kapitoly knihy podávají přehled zdravotnických zásad výživy a společného stravování, seznamují se základními technologickými postupy při kuchařské úpravě potravin a pojednávají o uchovávání hotových pokrmů ve výdeji. Základní část příručky tvoří ukázky jídelních sestav a jídelních lístků a dále normy pro výrobu běžných pokrmů, doplněné cenami jednotlivých potravin a údaji o výživné hodnotě jedné porce hotového pokrmu.
| Vazba: | vazba měkká – šité vazby |
|---|---|
| Rok vydání: | 1955 |
| Nákupní list: | R721 |
| Stav: | zachovalá |
| Autor: | kolektiv autorů |
|---|---|
| Vydavatel: | Praha : Práce, 1955 |