• antikvariát

Kuchařství to jest Knížka o rozličných krmích, kterak se užitečně s chutí strojiti mají, jakožto zvěřina, ptáci, ryby a jiné mno

Autor: Bavor rodovský z Hustiřan

Kritické vydání kuchařské knihy alchymisty a astronoma rudolfí...

Číst více +
300 Kč Není skladem

Kritické vydání kuchařské knihy alchymisty a astronoma rudolfínské doby z r. 1591 přináší nejen řadu nezvyklých receptů na přípravu polévek, kyselic, jích, šalší, masa, ryb, drůbeže, kaší, smažených i jiných pokrmů, ale umožňujenahlédnout i do zvyklostí renesanční kuchyně. Recepty jsou uspořádány podle dnešních zvyklostí do tematických oddílů, doplněny slovníčkem, vysvětlivkami a některé z nich jsou převedeny a upraveny pro dnešní kuchyni. Editor: Zdeňka Tichá, [která také naps.] předml.193, [4] s. ; 8°

Vlastnosti

Vazba: vazba měkká – lepená vazba
Rok vydání: 1975
Nákupní list: I721
Stav: zachovalá

Detaily

Autor: Bavor rodovský z Hustiřan
Vydavatel: Praha : Avicenum, 1975

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.