• antikvariát

Návody k zavařování ovoce, zelenin, masa a ryb v patentních zavařovacích sklenicích

Autor: Jarmila Štěpničková

127 s. , 21 cm  ...

Číst více +
200 Kč Není skladem
127 s. , 21 cm

 

Vlastnosti

Vazba: vazba měkká – lepená vazba
Rok vydání: 1927
Nákupní list: C321
Stav: zachovalá

Detaily

Autor: Jarmila Štěpničková
Vydavatel: Praha : Sklárny a rafinerie Josef Inwald, 1927
  • antikvariát
O labužnictví : fyziologie chuti
O labužnictví : fyziologie chuti Anthelme Brillat-Savarin
150 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Vaříme v divočině
Vaříme v divočině Sierra Adareová
120 Kč
Skladem 1 ks
  • antikvariát
Řeznická kuchařka
Řeznická kuchařka Josef Dušátko
150 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Barman rytířem Čestné legie
Barman rytířem Čestné legie Ladislava Chateau, Alexandr Mikšovic
250 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Receptury teplých pokrmů
Receptury teplých pokrmů Jaroslav Runštuk a kolektiv
300 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Bylinková kuchařka
Bylinková kuchařka Judith Benn Hurleyová
100 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Moučníky a cukroví Vilém Vrabec
300 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Moučníky a cukroví
Moučníky a cukroví Vilém Vrabec
1200 Kč
Není skladem
Zobrazit

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.