• antikvariát

Návody k zavařování ovoce, zelenin, masa a ryb v patentních zavařovacích sklenicích

Autor: Jarmila Štěpničková

127 s. , 21 cm  ...

Číst více +
200 Kč Není skladem
127 s. , 21 cm

 

Vlastnosti

Vazba: vazba měkká – lepená vazba
Rok vydání: 1927
Nákupní list: C321
Stav: zachovalá

Detaily

Autor: Jarmila Štěpničková
Vydavatel: Praha : Sklárny a rafinerie Josef Inwald, 1927
  • antikvariát
O labužnictví : fyziologie chuti
O labužnictví : fyziologie chuti Anthelme Brillat-Savarin
150 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Pivo jako křen : [domácí vaření piva a vše o pivu
Pivo jako křen : [domácí vaření piva a vše o pivu Jolana Nováková, František Richter]
100 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Řeznická kuchařka
Řeznická kuchařka Josef Dušátko
150 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Jezte plevel
Jezte plevel Ben Charles Harris
650 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Domácí uzenář
Domácí uzenář Jozef Ďurík
150 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Řeznická kuchařka
Řeznická kuchařka Josef Dušátko
150 Kč
Není skladem
Zobrazit

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.