• antikvariát

Návody k zavařování ovoce, zelenin, masa a ryb v patentních zavařovacích sklenicích

Autor: Jarmila Štěpničková

127 s. , 21 cm  ...

Číst více +
200 Kč Není skladem
127 s. , 21 cm

 

Vlastnosti

Vazba: vazba měkká – lepená vazba
Rok vydání: 1927
Nákupní list: C321
Stav: zachovalá

Detaily

Autor: Jarmila Štěpničková
Vydavatel: Praha : Sklárny a rafinerie Josef Inwald, 1927
  • antikvariát
Veselé umění kuchařské
Veselé umění kuchařské Édouard de Pomiane
300 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Moučníkářka : 1250 receptů na moučníky
Moučníkářka : 1250 receptů na moučníky Jan Kettner
1000 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Česká kuchařka
Česká kuchařka Anuše Kejřová
500 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Velká babiččina kuchařka
Velká babiččina kuchařka Jana Horecká ... et al.
150 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Cukrářská technologie
Cukrářská technologie Alena Půlpánová
200 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Staročeská kuchařka
Staročeská kuchařka Marie Úlehlová-Tilschová
300 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Nové recepty kuchařského umění
Nové recepty kuchařského umění Vilém Vrabec
300 Kč
Není skladem
Zobrazit

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.