• antikvariát

Zavařování, nakládání a zužitkování veškerého ovoce, zeleniny, hub a bylin v domácnosti

Autor: Čeněk Vorlíček

115 s. ; 21 cm, 3. přehl. a rozmn. vyd....

Číst více +
500 Kč Není skladem

115 s. ; 21 cm, 3. přehl. a rozmn. vyd.

Vlastnosti

Vazba: dobová nepůvodní vazba – starší převazba
Rok vydání: 1903
Nákupní list: N621
Stav: zachovalá

Detaily

Autor: Čeněk Vorlíček
Vydavatel: V Praze : A. Reinwart, 1903
  • antikvariát
Receptury teplých pokrmů
Receptury teplých pokrmů František Syrový, A. Nestával
600 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Stoletá kuchařka : nejoblíbenější recepty 20. století
Stoletá kuchařka : nejoblíbenější recepty 20. století Hana Pavlovcová
100 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Česká strava lidová
Česká strava lidová Marie Úlehlová-Tilschová
400 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Veselé umění kuchařské
Veselé umění kuchařské Édouard de Pomiane
200 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Chuť a vůně koření
Chuť a vůně koření Jill Normanová
100 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Mladá hospodyňka
Mladá hospodyňka Anna Drůbková
500 Kč
Není skladem
Zobrazit

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.