719 s. : barev. il. ; 23 cm, Tato encyklopedie má všechny hlavní kvalit...
Číst více +719 s. : barev. il. ; 23 cm, Tato encyklopedie má všechny hlavní kvality dobré kuchařské knihy: je přehledná, bohatě ilustrovaná, nabízí bezpočet praktických rad, které umožní proniknout do kulinářského umění i začátečníkům, a vedle klasických receptů z běžných surovin nabízí i labužnické speciality převážně francouzské a italské provenience. Jde o moderní rodinnou kuchařku, která nabízí základní i méně obvyklé kuchařské postupy a která uspokojí jak potřebu každodenní přípravy pokrmů, tak touhu po kulinářském dobrodružství pro slavnostní příležitosti.
| Vazba: | vazba tuhá – celopapírová |
|---|---|
| Rok vydání: | 2006 |
| Nákupní list: | C321 |
| Stav: | zachovalá |
| ISBN: | 0-7234-533-8 (váz.) |
|---|---|
| Autor: | Stéphane Lagorce |
| Vydavatel: | Čestlice : Rebo, 2006 |