• antikvariát

Co máme vědět o přípravě pokrmů

Autor: Maryna Klimentová

Technologie přípravy jídel / [Autor:] Maryna Klimentová ; Odb. úvody:...

Číst více +
80 Kč Není skladem

Technologie přípravy jídel / [Autor:] Maryna Klimentová ; Odb. úvody: K. Halačka ; Snímky: B. Štorová a Z. Gaudl Kniha ukazuje hospodyním i pracovníkům v kuchyních celého sektoru veřejného stravování, jak složitá a odpovědná práce je příprava pokrmů. Seznamuje se základními zdravotnickýmí nároky na složení potravy a s péčí, kterou je nutno věnovat biologické hodnotě stravy. Probírá nejen zásady odborného nákupu potravin, jejich skladování, správné ošetřování surovin před přípravou, ale hlavně podrobné technologické postupy při úpravě pokrmů se základními výměrkami surovin. 360, [2] s. : [88] s. obr. příl. ; 8°

Vlastnosti

Vazba: vazba tuhá – celoplátěná, přebal chybí
Rok vydání: 1957
Nákupní list: S221
Stav: zachovalá

Detaily

Autor: Maryna Klimentová
Vydavatel: Praha : 1957
  • antikvariát
Mladá hospodyňka
Mladá hospodyňka Anna Drůbková
500 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Jak se vaří v SSSR
Jak se vaří v SSSR
100 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Historie mlékárenství v Čechách, na Moravě a ve Slezsku. II. díl
Historie mlékárenství v Čechách, na Moravě a ve Slezsku. II. díl Ladislav Likler a kolektiv
210 Kč
Skladem 1 ks
  • antikvariát
Sýry: Velká encyklopedie
Sýry: Velká encyklopedie Christian Teubner
140 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Zdraví, které chutná 250 receptů bez cholesterolu
Zdraví, které chutná 250 receptů bez cholesterolu Roman Uhrin
80 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Cukrářské výrobky : [katalog]
Cukrářské výrobky : [katalog]
450 Kč
Není skladem
Zobrazit

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.