• antikvariát

Co máme vědět o přípravě pokrmů

Autor: Maryna Klimentová

Technologie přípravy jídel / [Autor:] Maryna Klimentová ; Odb. úvody:...

Číst více +
80 Kč Není skladem

Technologie přípravy jídel / [Autor:] Maryna Klimentová ; Odb. úvody: K. Halačka ; Snímky: B. Štorová a Z. Gaudl Kniha ukazuje hospodyním i pracovníkům v kuchyních celého sektoru veřejného stravování, jak složitá a odpovědná práce je příprava pokrmů. Seznamuje se základními zdravotnickýmí nároky na složení potravy a s péčí, kterou je nutno věnovat biologické hodnotě stravy. Probírá nejen zásady odborného nákupu potravin, jejich skladování, správné ošetřování surovin před přípravou, ale hlavně podrobné technologické postupy při úpravě pokrmů se základními výměrkami surovin. 360, [2] s. : [88] s. obr. příl. ; 8°

Vlastnosti

Vazba: vazba tuhá – celoplátěná, přebal chybí
Rok vydání: 1957
Nákupní list: S221
Stav: zachovalá

Detaily

Autor: Maryna Klimentová
Vydavatel: Praha : 1957
  • antikvariát
Lidová strava na Valašsku
Lidová strava na Valašsku Jaroslav Štika
300 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Moučníky a cukroví
Moučníky a cukroví Vilém Vrabec
1200 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Encyklopedie piva
Encyklopedie piva Berry Verhoef
100 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Pečeme na Vánoce
Pečeme na Vánoce Hana Sedláčková
80 Kč
Skladem 1 ks
  • antikvariát
Rybí kuchyně
Rybí kuchyně Jiří Vaňha
300 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Deník Dity P. : kuchařka
Deník Dity P. : kuchařka Dita Pecháčková
220 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Krkonošská kuchařka
Krkonošská kuchařka Jiří Marhold
250 Kč
Není skladem
Zobrazit

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.