• antikvariát

Co máme vědět o přípravě pokrmů

Autor: Maryna Klimentová

Technologie přípravy jídel / [Autor:] Maryna Klimentová ; Odb. úvody:...

Číst více +
80 Kč Není skladem

Technologie přípravy jídel / [Autor:] Maryna Klimentová ; Odb. úvody: K. Halačka ; Snímky: B. Štorová a Z. Gaudl Kniha ukazuje hospodyním i pracovníkům v kuchyních celého sektoru veřejného stravování, jak složitá a odpovědná práce je příprava pokrmů. Seznamuje se základními zdravotnickýmí nároky na složení potravy a s péčí, kterou je nutno věnovat biologické hodnotě stravy. Probírá nejen zásady odborného nákupu potravin, jejich skladování, správné ošetřování surovin před přípravou, ale hlavně podrobné technologické postupy při úpravě pokrmů se základními výměrkami surovin. 360, [2] s. : [88] s. obr. příl. ; 8°

Vlastnosti

Vazba: vazba tuhá – celoplátěná, přebal chybí
Rok vydání: 1957
Nákupní list: S221
Stav: zachovalá

Detaily

Autor: Maryna Klimentová
Vydavatel: Praha : 1957
  • antikvariát
Kuchařka naší vesnice
Kuchařka naší vesnice Sedláčková Hana
250 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Rybí kuchyně
Rybí kuchyně Jiří Vaňha
500 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Velká babiččina kuchařka
Velká babiččina kuchařka Jana Horecká ... et al.
150 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Myslivecká kuchařka
Myslivecká kuchařka Marcela Mottlová
100 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Česká kuchyně za dob nedostatku před sto lety
Česká kuchyně za dob nedostatku před sto lety Čeněk Zíbrt
1200 Kč
Skladem 1 ks
  • antikvariát
Veselé umění kuchařské
Veselé umění kuchařské Édouard de Pomiane
300 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
O slivovici : s Antonínem Bajajou ... [et al.]
O slivovici : s Antonínem Bajajou ... [et al.] Josef Holcman
100 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Svět na pánvi, aneb, Cesta k šéfkuchařské čepici
Svět na pánvi, aneb, Cesta k šéfkuchařské čepici Roman Dolejš
80 Kč
Není skladem
Zobrazit

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.