• antikvariát

Co máme vědět o přípravě pokrmů

Autor: Maryna Klimentová

Technologie přípravy jídel / [Autor:] Maryna Klimentová ; Odb. úvody:...

Číst více +
80 Kč Není skladem

Technologie přípravy jídel / [Autor:] Maryna Klimentová ; Odb. úvody: K. Halačka ; Snímky: B. Štorová a Z. Gaudl Kniha ukazuje hospodyním i pracovníkům v kuchyních celého sektoru veřejného stravování, jak složitá a odpovědná práce je příprava pokrmů. Seznamuje se základními zdravotnickýmí nároky na složení potravy a s péčí, kterou je nutno věnovat biologické hodnotě stravy. Probírá nejen zásady odborného nákupu potravin, jejich skladování, správné ošetřování surovin před přípravou, ale hlavně podrobné technologické postupy při úpravě pokrmů se základními výměrkami surovin. 360, [2] s. : [88] s. obr. příl. ; 8°

Vlastnosti

Vazba: vazba tuhá – celoplátěná, přebal chybí
Rok vydání: 1957
Nákupní list: S221
Stav: zachovalá

Detaily

Autor: Maryna Klimentová
Vydavatel: Praha : 1957
  • antikvariát
Moučníkářka : 1250 receptů na moučníky
Moučníkářka : 1250 receptů na moučníky Jan Kettner
1000 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
O labužnictví : fyziologie chuti
O labužnictví : fyziologie chuti Anthelme Brillat-Savarin
150 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Krkonošská kuchařka
Krkonošská kuchařka Jiří Marhold
200 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Deník Dity P. : kuchařka
Deník Dity P. : kuchařka Dita Pecháčková
150 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Rybí kuchyně
Rybí kuchyně Jiří Vaňha
300 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Vaříme v divočině
Vaříme v divočině Sierra Adareová
120 Kč
Skladem 1 ks
  • antikvariát
Velká babiččina kuchařka
Velká babiččina kuchařka Jana Horecká ... et al.
150 Kč
Není skladem
Zobrazit

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.