• antikvariát

Technologie pro 4. ročník SPŠ potravinářské technologie, obor kvasná technologie

Autor: Josef Daněk

240 s. : obr., tb. ; 21 cm ...

Číst více +
200 Kč Není skladem

Vlastnosti

Vazba: vazba tuhá – celopapírová
Rok vydání: 1982
Nákupní list: Y1220
Stav: zachovalá

Detaily

EAN: 0000000000000
Autor: Josef Daněk
Vydavatel: Praha : SNTL, 1982
  • antikvariát
O labužnictví : fyziologie chuti
O labužnictví : fyziologie chuti Anthelme Brillat-Savarin
150 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Česká strava lidová
Česká strava lidová Marie Úlehlová-Tilschová
400 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Veselé umění kuchařské
Veselé umění kuchařské Édouard de Pomiane
700 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Ryby : předpisy a rozpočty rybích pokrmů
Ryby : předpisy a rozpočty rybích pokrmů Marie Janků-Sandtnerová
350 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Historie mlékárenství v Čechách a na Moravě
Historie mlékárenství v Čechách a na Moravě kolektiv autorů ; editor Dagmar Broncová
210 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Lahůdková kuchyně : Příprava studených pokrmů v domácnosti
Lahůdková kuchyně : Příprava studených pokrmů v domácnosti Marie Janků-Sandtnerová
300 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Praktické a zdravé večeře Anuše Kejřové
Praktické a zdravé večeře Anuše Kejřové Anuše Kejřová, Vilém Em. Kejř
400 Kč
Není skladem
Zobrazit

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.