740 s., 25 cm Potravinářský analytik musí ovládat různé metod...
Číst více +740 s., 25 cm
Potravinářský analytik musí ovládat různé metody a postupy: mikroskopické a mikrobiologické zkoumání potravin, metody fyzikální, fyzikálně chemické, obecně chemické, biologické a sérologické, organoleptické posuzování potravin, zjišťovaní cizorodých, zvláště jedovatých látek v potravinách a matematickostatistické zhodnocení výsledků. Rozsah nedovolil podrobnější rozpracování všech kapitol. Speciální postupy a metody nejsou vůbec zahrnuty.
Vazba: | vazba tuhá – celoplátěná |
---|---|
Rok vydání: | 1962 |
Nákupní list: | H618 |
Stav: | opotřebovaná |
EAN: | 0000000000000 |
---|---|
Autor: | Gustav Janíček, Karel Šandera, Bohuš Hampl |
Vydavatel: | Praha : SNTL, 1962 |