• nové

Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování

Autor: Konrád Kendík

Kniha je určená pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. V jednotlivých receptúrach sú zachované s...

Číst více +
1307 Kč Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
Kniha je určená pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. V jednotlivých receptúrach sú zachované skupiny A (duševne a ľahko pracujúci), B (stredne ťažko pracujúci) a C (ťažko pracujúci). V knihe sa nachádza i osobitná kapitola diétnych pokrmov, podľa ktorých sa môžu pripravovať pokrmy pre tri najbežnejšie diéty.

Vlastnosti

Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran: 750

Detaily

EAN: 9788089350438
ISBN: 978-80-89350-43-8
Autor: Konrád Kendík
Vydavatel: Nová práca
  • nové
Mapka literatury 2.díl
39 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Revenue management v ubytovacích službách Martin Petříček
745 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Diktáty a pravopisná cvičení pro 3. ročník ZŠ Ludmila Konopková
98 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Atlas světových dějin 1. díl
149 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Český jazyk pro 2.ročník gymnázií Jiří Kostečka
209 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Fyzika 6 pro základní školu Metodická příručka RVP
175 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Auditing pro manažery Libuše Müllerová; Vladimír Králíček
465 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Finanční řízení Milan Hrdý; Jiří Strouhal
445 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.