• nové

Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování

Autor: Konrád Kendík

Kniha je určená pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. V jednotlivých receptúrach sú zachované s...

Číst více +
Produkt není určený k prodeji!
Kniha je určená pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. V jednotlivých receptúrach sú zachované skupiny A (duševne a ľahko pracujúci), B (stredne ťažko pracujúci) a C (ťažko pracujúci). V knihe sa nachádza i osobitná kapitola diétnych pokrmov, podľa ktorých sa môžu pripravovať pokrmy pre tri najbežnejšie diéty.

Vlastnosti

Vazba: Pevná bez přebalu lesklá

Detaily

EAN: 9788089350438
ISBN: 978-80-89350-43-8
Autor: Konrád Kendík
Vydavatel: Nová práca
  • nové
Za obzor Západu
Za obzor Západu Ivo T. Budil
1299 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Katalog prací ve veřejných službách a správě 2023
Katalog prací ve veřejných službách a správě 2023 Ivan Tomší
699 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Úmluva o právech dítěte
Úmluva o právech dítěte Šárka Dušková; Kamila Kouřilová; Anna Hofschneiderová
1825 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Finanční gramotnost pro druhý stupeň základní školy
Finanční gramotnost pro druhý stupeň základní školy Petr Jakeš
75 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Kompendium judikatury Správní judikatura ve zdravotnictví
Kompendium judikatury Správní judikatura ve zdravotnictví Blanka Havlíčková
445 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Finančná kontrola v školách a školských zariadeniach
Finančná kontrola v školách a školských zariadeniach Ingrid Konečná Veverková
316 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Význam domácí přípravy pro začínajícího školáka
Význam domácí přípravy pro začínajícího školáka Lenka Šulová
375 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Základní principy a postupy v účetnictví
Základní principy a postupy v účetnictví Miroslava Vlčková
375 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.